Преди 2 години животът на Мариана Векилска се преобърна рязко

...
Преди 2 години животът на Мариана Векилска се преобърна рязко
Коментари Харесай

Тежки лични драми в живота на Мариана Векилска

Преди 2 години животът на Мариана Векилска се прекатурна внезапно и тя стартира нов стадий на всички равнища. През пролетта журналистката напусна Би Ти Ви и отпътува за Брюксел. Преди това се разведе с дългогодишния си брачен партньор и сътрудник Симеон Колев, а с изключение на тази разлъка тя претърпява и най-трудния си персонален миг – боледуването и гибелта на своята майка Цвета. След всички катаклизми в персоналния си и професионален живот, Векилска се е подложила на цялостна смяна. 45-годишната журналистка очевидно е употребила разкрасителни и подмладяващи процедури, с цел да заличи следите на времето върху лицето си.

" Желанието ми за смяна назрява в мен от доста години. Винаги съм се чувствала извънредно уютно в Би Ти Ви. Убедена съм, че смяната е развиване, застоят влачи надолу. И по тази причина аз правех вътрешни промени. Постепенно започнах да чувствам, че рутината ме завладява, че нямам предизвикателство, че нямам неспокойствие, което е пагубно, без значение с какво се занимаваш ", изясни Векилска по време на гостуването си в студиото на " Търси се... " в края на месец сптември.

В продължение на една година двете със сестра ѝ Десислава се борели за живота на майка им. Двете били съвсем непрекъснато до нея и търсели разнообразни разновидности за лекуването ѝ. Битката с заболяването и тичането по лечебни заведения сплотила Мариана и сестра ѝ още повече. Грижите за майка им съвпаднали с боледуване и на баба им, а тежестта паднала най-много на плещите на някогашната водеща. Уви, в средата на февруари 2017 година родителката им издъхнала, а сломената Векилска два дни не бе на екран. Личната ѝ покруса съвпаднала и с раздялата ѝ със брачна половинка ѝ, журналиста от " БГ Радио " Симеон Колев. След бурна и буйна любовна история, от която се роди синът им Момчил, плъзнаха клюки, че Симеон почнал редовно да кръшка на жена си и бракът им се разпаднал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР