Преди 2 години фолк фурията Андреа взе решението да напусне

...
Преди 2 години фолк фурията Андреа взе решението да напусне
Коментари Харесай

Скандалът На Годината! Митко Пайнера Извърши Немислимото С Андреа! Кобрата Разбра Току-Що, Разби Си Телефона На Парчета!

Преди 2 години фолк фурията Андреа взе решението да напусне „ Пайнер “. Изпълнителката, която гостува в „ Здравей, България “ съобщи, че не съжалява за решението си. Дори за момент не се е разкайвала за това и съжалява, че не го е направила по-рано.

Тя съобщи, че методите на работа в „ Пайнер “ не й харесват и това е повода да си тръгне от компанията. Звездата сподели още, че първоначално приемала протичащото се като нещо обикновено.

Но фона на всички промени в бизнеса, тя приемала и измененията в музиката като нещо изцяло обикновено.

Андреа е безапелационна, че музиката би трябвало да се трансформира с темповете, с които се трансформира всичко останало. В противоположен случай нещата ще вървят обратно.

Доскоро Митко Димитров не се издавал по никакъв метод, че взетото решение не му харесва. Но в последните месеци почнал да тормози Андреа посредством свои познати.

Певицата се оплаква, че той непрекъснато й изпраща хора, които се пробват да изкопчат от нея информация при какви условия би се върнала в „ Пайнер “.

Бившата пайнерка съобщи, че се държи по-мъжки от шефа на димитровградската компания. Тя не скри, че даже е провела телефонен диалог с него, с цел да го помоли да я остави на мира.

Но макар случилото се, половинката на Кубрат Пулев е безапелационна, че не е в спор с някогашния си началник. Тя разкри каква е повода за държанието му.

Според Андреа, Митко Димитров се опасява, че тя дава неприятен образец и други певици биха постъпили като нея.

Тя е безапелационна, че кариерата на един реализатор не зависи нито от компанията, в която работи, нито от продуцента. Единственото, което има значение, е дали индивидът желае да се развива.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР