Преди 13-ия кръг в Премиър лийг Манчестър Юнайтед е чак

...
Преди 13-ия кръг в Премиър лийг Манчестър Юнайтед е чак
Коментари Харесай

Жозе не вярва, че Юнайтед няма да е в топ 4

Преди 13-ия кръг в Премиър лийг Манчестър Юнайтед е чак на осма позиция, на 7 точки от местата в топ 4, които пращат в Шампионската лига. Мениджърът Жозе Моуриньо обаче не се тормози и даже е оптимист, че отборът му може да компенсира изоставането си още до края на календарната година.

“Разликата е огромна, само че до края на декември има осем кръга. Говорим за 24 точки, които всеки тим може да завоюва. Вярвам, че ще сме в топ 4. Просто в този момент е моментът да трупаме точки, с цел да се изкачим до мястото, което искаме”, съобщи Моу на конференцията си през днешния ден.

Read the full quotes on @Fellaini, @PaulPogba, @MarcusRashford, @AnthonyMartial and @RomeluLukaku9 here...
— Manchester United (@ManUtd) November 23, 2018
Утре “червените дяволи” одобряват Уест Хам на “Олд Трафорд”. За този дуел Жозе ще може да разчита на целия си състав, откакто всички с контузии до момента наподобяват възобновени. “Антони Марсиал, Антонио Валенсия, Маруан Фелаини, Маркъс Рашфорд и Ромелу Лукаку, които имаха някакви недоволства, са подготвени да играят в събота. Същото с известна доза риск бих споделил и за Пол Погба”, удовлетворен е португалецът. Премиър лийг 13 кръг, събота 24 ноември  Манчестър Юнайтед 17:00предстои  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР