Преди 115 години нашите прадядовци са заявили създаването на новата

...
Преди 115 години нашите прадядовци са заявили създаването на новата
Коментари Харесай

Каква независимост? Какъв празник? България е на ръба на пропастта!

Преди 115 години нашите прадядовци са декларирали основаването на новата Българска империя. С окончателното отменяне на зависимостта от османска Турция на 22.09.1908 те слагат началото на битката за нова България на три морета! Неслучайно церемонията е в църквата Свети Четиридесет мъченици - храмът, в който в 8 века по рано цар Иван Асен втори за последно афишира България от Черно до Адриатическо море.

Затова княз Фердинанд приема купата Цар (Цезар - император) а не крал, както в Сърбия, Гърция или Румъния.

Трябва ли да честваме през днешния ден? Не! Мисля, че би трябвало да плачем.

Тогава българите са били други хора, всички българи, а освен елита. Представата какво сме били преди век и какво сме в този момент може само да изпълни сърцата ни с тъга и очите ни със сълзи. Още повече тъга и сълзи провокират през днешния ден обстоятелството, че по някакъв метод ние сами сме позволили да се превърнем в днешната руина. Всички ние сме го позволили.

Съвремието ни е цялостна покруса. В новата си история България не е била толкоз на ръба на оцеляването си както в този момент. Тя освен, че въобще не е самостоятелна, тъй като непознати посланици, секрети служби, ложи и братства  диктуват ориста и, а и е изцяло разложена и като страна и като общество. 

Ситуацията е сравнима само с времената преди османското настъпление в 14 век. Тогава, в интервала 1348-1369 чумата  няколко чумни талази покосяват половината ни население, а другата половина, дружно с елита, е изпаднала в цялостен честен, етичен и волеви ступор, в обезсърчение, безбожничество и чувство за гибел.  Приемали са чумата за Божие наказване, с което не могат, а и не трябва да се борят. 

По същия метод са приели и турското завземане, което безусловно нулира народа ни за половин хилядолетие. Приемат ислямското настъпление за следващо Божие наказване, с което нито могат, нито желаят да се борят. Чумата и османците правят в края на 14 век същински геноцид над българския народ. Населението се стопява няколко пъти, културата ни е унищожена изцяло, дружно с страната и националното ни самочувствие. Направо е знамение по какъв начин сме съумели да оцелеем...

Днес виждаме сходна обстановка. Чумата са принудително налаганите от нашите " европейски и американски сътрудници " глобалистко- демократични " полезности ", които безусловно убиха всякаква нормалност у милиони българи. Егоизмът, алчността и съпътстващата ги дивотия безусловно ни унищожиха. Унищожиха душите и мозъците ни, само че ни унищожиха и безусловно. Тази чума ни понижи с три милиона и продължава да ни понижава. 

Особено в София и няколкото ни огромни градове пораства потомство сякаш българи, които, обаче не се одобряват за такива. Те съвсем не загатват понятието България. Пътувайки някъде споделят: потеглих от София или прибирам се в София. Географски индивид за тях е София, а не България. И това е по този начин, тъй като им е втълпено, че понятието " България " е приоритет на тъпите и необразованите, че е нещо от предишното. Същите младежи приказват на странна комбинация сред български и британски, усещат се космополити и се подиграват на такива " дебелашки " инициативи като знамето на Рожен или ваденето на кръста на Йордановден. Тези младежи са физически живи, само че за България са мъртви. Чумата ги е повалила. Те към този момент мъчно ще станат отново българи. 

Като пандемия върви и паралелна замяна на историята ни и заличаването на българската еднаквост. Тук с изключение на медиите основна роля играе и образованието, което от дълго време е във властта на чумата. Системно се унищожават историческата памет, както и българската просвета и изкуство. За разлика от 14 век никой не приема протичащото се за Божие наказване, защото болшинството българи не имат вяра нито в Бог, нито в демон. Те са дотолкоз хипнотизирани от пропагандата,че безусловно " ни одобряват, ни предават "! 

Днешните османци са множеството НПО-та, финансирани от непознати сили и страни, по този начин и от държавни управления. Османци са и европейските и национални институции и на първо място медиите.

Политиците са оперативните служащи в осъществяването на този проект. Всички те са продали душите си и правят нов геноцид над българския народ. Едва ли би трябвало да ни учудва, че Организация на обединените нации пресмята българите в България към 2050 год. към 1.7 млн. души. 

Понятието геноцид произлиза от гръцки: γενο – „ жанр “, „ племе “ и латински: caedo – „ умъртвявам “). Означава целеустремено и систематично заличаване, отчасти или цялостно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група чрез: ликвидиране на членовете на тази група; тежко физическо или психическо увреждане на членовете на групата, принудително възпрепятстване на тяхното възпроизвеждане, причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, за унищожаването, напълно или отчасти, на тази група, принудително лишаване на деца от една група и прехвърлянето им в друга група.

Както виждаме всички определяния за понятието геноцид прецизно се извършват в България. 

И финалът на тази последна покруса наближава доста бързо! 

Какво да създадем и можем ли да създадем нещо или ще чакаме непринудено заколението на България и българите както сме създали в 14 век.? 

Писал съм го доста пъти - най-малко 500 000 естествени българи, усещащи се като такива в центъра на София до обратен тласък - до нов Ден на независимостта! Дано се намерят толкоз! 

...

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР