Преди 11 години моделката Александра Богданска беше избрана за талисман

...
Преди 11 години моделката Александра Богданска беше избрана за талисман
Коментари Харесай

Колко корекции има Богданска?

Преди 11 години моделката Александра Богданска беше определена за амулет на националния ни тим по баскетбол. За тези години до момента Алекс е направила цялостна смяна във външния си тип.

 

Официално тя признава за две от корекциите – на гърдите, в които е поставила силикон сякаш поради работата й и на носа, който съкрати преди време, по едно и също време с Даниел Петков, до момента в който към момента беше омъжена за него. Най-вероятно на известната двойка е платила клиниката за естетическа хирургия, която е направила и процедурите за реклама.

 

 

Постепенно обаче във външния тип на 29-годишната Александра започнаха да се появяват промени, сякаш незабележими, само че въпреки всичко с много огромни разлики от оригинала. Сравняването на фотоси от първия конкурс, на който красивата благоевградчанка блесна, със настоящи, малко повече от 11 години по-късно, демонстрира, че промените не се дължат единствено на отминаващото време. Личи си, че са поправени: целият овал на лицето, скулите, брадичката, друга форма имат веждите, увеличени са устните, въпреки и с мярка.

 

В последна сметка полученият резултат демонстрира голяма аналогия на родната звезда със международната звезда Дженифър Лопес. С дребни стъпки, само че с неизменност, доста е допустимо тя да се трансформира в жертва на естетическите процедури и пластичната хирургия.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР