Преди 10 години олимпийският медалист по борба Кирил Терзиев разби

...
Преди 10 години олимпийският медалист по борба Кирил Терзиев разби
Коментари Харесай

Карък! Станка Златева залюби бизнесмен, той обаче - женен

Преди 10 години олимпийският медалист по битка Кирил Терзиев разруши сърцето на Станка Златева и тя дълго време не можеше да си откри мъж. Бившият съотборник на шампионката от сливенското село Крушаре се задоми за друга, а след раздялата им тя е имала единствено 2 мимолетни случки, разкриват осведомени с интимния живот на спортната звезда, написа " Уикенд ".

Догодина, на 1 март, спортната звезда ще навърши 40 години. Петкратната международна и шесткратната европейска шампионка по битка слезе от тепиха преди 6 години и най-сетне заживя живота, който надпреварите и спортните лагери й отнемаха. Въпреки това по този начин и не съумя да свие фамилно гнездо. Според слуховете, от няколко месеца пехливанката имала човек до себе си – стабилен предприемач, който обаче бил фамилен. Затова и Златева била принудена да пази връзката им в загадка.

Макар и в този момент да има нещо като гадже, Станка не можела да прежали огромната си обич Кирил . В негово лице Златева виждала бъдещия си брачен партньор и даже го показала на майка си и брат си. Майка й Веселина все й подхвърляла, че й е време да дундурка внуци. „ Да, аз желая да имам деца, желая някого до себе си, само че би трябвало този човек да можеш да го понасяш, с цел да има какво да си кажете. Трябва даже, когато свърши любовта да можете да се понасяте. Мечтая си за мъж, само че не го срещам. С годините все попадам на греда във връзка с мъжете. Все на несъответствуващия човек попадам. При мен любовта е сложна. Мъжът ми би трябвало да е някой арабия, да схваща от село. Вече стопирах и да се притеснявам. Човекът, който си е предназначен за мен, все в миналото ще се появи ”, самоуспокоява се Станка.

Несполуките на интимния фронт се отразили зле на кариерата й. След връзката й с Кирил Терзиев, Златева хлътнала по бронзовия медалист от Пекин Радослав Великов. Той обаче не откликнал на възприятията й и гледал на нея единствено като на другар. „ Няма мъж за мен! ”, проплака преди време някогашната боркиня. Ухажори не й липсвали, само че те до един се оказвали тарикати, които излизали с нея единствено, с цел да им заплаща сметките по заведенията.

След като слязла от тепиха, тя се откри в Сливен, където сътвори клуб „ Станка Златева ” и стартира да тренира млади спортисти. Работата обаче още веднъж се оказала за сметка на персоналния й живот. Златева почнала да пълнее скоростно. Преди да приключи дейната си спортна кариера, поради кръга, тя поддържала тегло към 75 кг. След като свалила трикото, се отдала на дейна отмора и устойчиво похапване, поради което кантарът показвал цифрата 100 и нагоре. „ Как ще си хване мъж и роди деца, в случай че по този начин прогресивно натрупа килограми ”, одумват я съселяните й от Крушаре.

Е, в този момент на хоризонта се е появил подобаващия джентълмен, само че казусът е, че е фамилен. Станка мечтаела предприемачът да се разведе и публично да бъде неин брачен партньор, а да не й се постанова да го крие.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР