Преди 10 години никой не беше чувал за шведския журналист

...
Преди 10 години никой не беше чувал за шведския журналист
Коментари Харесай

Сериалът, който ще ни пренесе в Бьорнстад

Преди 10 години никой не беше чувал за шведския публицист и блогър Фредрик Бакман . След книги като " Човек на име Уве " (2012 г.), " Баба праща поздрави и се извинява " (2015 г.) и " Брит-Мари беше тук " (2016 г.) (от издателство Ciela) името му доби международна известност.
 „ Къде си, Аляска? “, Джон Грийн и какво да чакаме от сериала
Какво да чакаме от сериала „ Къде си, Аляска? “ по Джон Грийн

Голямата обич и още по-голямата покруса в живота на един младеж

И по този начин упованията към всяка последваща негова книга са все по-високи. Такива бяха и към " Бьорнстад " (2017 г.) и Бакман оправда безусловно всички упования с тази привидно тинейджърска история.

Казваме привидно, тъй като основните настоящи лица може и да са подрастващи, само че протичащото се надалеч не е единствено за деца. И за всички почитатели на книгата има страхотна вест. Тя е, че HBO приготвят сериал, основан на " Бьорнстад " .
 Снимка 485747

Вече има и тийзър, който да възпламени любознанието още повече. Сериалът ще бъде от 5 епизода и се чака да го забележим през октомври.

В тези епизоди ще разберем по какъв начин една недомислена и жестока постъпка може да промени живота както на двама тинейджъри, по този начин и на хората от Бьорнстад.
 Джон Грийн, „ Къде си, Аляска? “ и вдъхновението му за романа
Къде си, Джон Грийн?

Джон Грийн за книгата и сериала „ Къде си, Аляска? “, за вдъхновението му и за това по какъв начин се пишат романи

И то тъкмо, когато младежкият хокеен тим на дребното градче е на крачка от класиране на националния полуфинал. Нещо, което вкарва огромна доза живец в другояче монотонното всекидневие на Бьорнстад.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР