Преди 10 дни Васил Терзиев заяви, че София ще загуби

...
Преди 10 дни Васил Терзиев заяви, че София ще загуби
Коментари Харесай

Григорова се скара на Терзиев: Въобразява си, че е в корпоративен офис

Преди 10 дни Васил Терзиев съобщи, че София ще загуби няколкостотин милиона лв.. Още тогава помолихме за формален отчет от него с приложения всички документи - какъв брой пари дължи СОС, по кой план, какви са опциите за финансиране и пр. И до момента такива документи не са ни предоставени, само че господин Терзиев продължава да вини опозицията, че не му гласоподава ръководител. Бил ни пратил ПРЕЗЕНТАЦИЯ. Този човек още си фантазира, че е в корпоративен офис, в който е задоволително да покаже две картинки в ppt и чиновниците да се разтърчат, с цел да не им резне бонуса. Това написа във " Facebook " общинският консултант от " Българска социалистическа партия за България ".  

" В българските институции се работи с документи, не по сигнал вид " Една Жена Каза "! Наслушахме се на лъжите им ", написа още тя.

Днес Столичният общински съвет ще направи пети опит да избере ръководител. От ПП-ДБ-СС издигнаха Грети Стефанова, а от Има Такъв Народ - Пламен Данаилов.  Българска социалистическа партия и " Възраждане " напуснаха залата и този път не предложиха кандидатури за поста. От ГЕРБ още веднъж няма да гласоподават и по този начин се чака и този опит да се провали. В момента общинските съветници са в отмора. 

Последвайте канала на

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР