Преди 10-15 години на лекциите си, когато преподавах, анализирах, разказвах

...
Преди 10-15 години на лекциите си, когато преподавах, анализирах, разказвах
Коментари Харесай

Проф. Слатински: Преди 15 години на студентите си казвах: Тревожа се, че това, което Дугин пише, Путин ще почне да го мисли, а той започна да го прави

" Преди 10-15 години на лекциите си, когато преподавах, проучих, разказвах и цитирах Дугин, аз споделях на студентите си: Много мощно се безпокоя, че това, което Дугин написа, Путин ще стартира да го мисли! ", показва проф. д-р Николай Слатински, специалист по Национална сигурност.

" Постепенно обаче се оказа, че това, което Дугин написа, Путин ще стартира да го прави!

Колебаех се да кажа ли нещо за гибелта на дъщерята на Дугин. Да, знам какъв брой крайни, шовинистичи, расистки и русконацистки бяха нейните мнения – изцяло в духа на татко ѝ, дори в някои връзки доста по-вредни и по-опасни от неговите тези, тъй като тя бе симпатична госпожица и можеше да възпали мозъците на голям брой млади руснаци. Независимо от всичко, тя е мъртва и ръката не ми се подвига да кажа нещо неприятно. Смъртта ни придвижва в други нравствени и ментални измерения. Особено когато е връхлетяла младеж...

Не желая да злоупотребявам по тематиката кой е направил атентата, който доста по-вероятно е бил против Дугин, а не против щерка му.

Но е реалност, че който и да го е направил този атентат, това ще развърже ръцете за свирепа антиукраинска нервност и за безжалостно гонене на иначемислещите в Русия, дори освен иначемислещите, а изобщо против всички, които не мислят и приказват това, което Путин желае те да мислят и да приказват. "

И на мен незабавно ми хрумна аналогията с убийството на Киров, само че за нея към този момент писа Евгений Дайнов.

Който и да бе умъртвил Киров – сталинските репресивни служби или един душевен болен ревнивец, - стартира безразсъден и необмислен гнет: всеобщо изтребване на хора в Съветския съюз, а най-много заличаване, стартиране под нож на всички, на практика до един болшевики от така наречен революционно потомство, съратници на Сталин, за който към този момент сподвижник значи единствено и само противник.

Така че убийството на Киров и да не беше осъществено по директна поръчка на Сталин, щеше сигурно рано или късно да бъде осъществено по задание на Сталин.

В този смисъл надалеч по-важното е не кой умъртви дъщерята на Дугин, а какво ще последва по-късно злокобно ликвидиране. И аз считам, че убийството на дъщерята на Дугин,

т.е. на дъщерята не на някакъв маргинален дървен мъдрец, а на персоналния мъдрец на Путин, на концептуалния душеприказчик на Путин, на придворния идеолог на Путин, на свръхемоционалния подстрекател на Путин

може да постави началото на радикални разтърсвания и брутални процеси във висшите етажи на властта в Русия в частност и в публичните елити като цяло.

Ще припомня (вижте приведения линк), че анализирайки вероятното развиване на процесите в Русия, още на 4 май като най-вероятен сюжет предвиждах следния:

„ 35% възможност: Извършване на чудовищна провокация, ужасяващ терористичен акт в самата РуZия, която да се припише на Украйна.»
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР