Предходните дни не са едни от най-спокойните за цяла България.

...
Предходните дни не са едни от най-спокойните за цяла България.
Коментари Харесай

Бедствено положение в Червен бряг и Луковит

Предходните дни не са едни от най-спокойните за цяла България. Вълнува се времето, реките са пенливи и мътни. Вълнение е обзело и душите на хората от Червен бряг и Луковит. Мътната вода от водоснабдителна група " Златна панега " не идва до тях към този момент четвърти ден. Почти половината град се зарежда от този водоизточник и съгласно думите господин Николай Николов - шеф на ВиК-дружеството в Червен бряг, може би преди сряда няма и да пуснат водата.

Отново хората са оставени на природата... Наш кореспондент се опита да се свърже с администрацията и кмета на Община Червен бряг, само че по този начин и нямаше отговор от тяхна страна.

Началникът на ВиК-Червен бряг съобщи за Агенция " КРОСС ", че е мъчно да се предвижда каквото и да е. Положението в засегнатите от режима градове - Червен бряг и Луковит, е доста тежко. Вече четири дни хората са без вода и не е ясно по кое време и по какъв начин ще им бъде пусната такава. За жителите на Червен бряг, наранени от водната рецесия, съгласно неговите думи са ситуирани 3 водоноски на основни места: една в V-ти квартал, една в жк. " Победа " и една при бл. 1-90.

Природата остава като само очакване на хората.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР