Пределно ясно е, че не крием симпатиите си към определени

...
Пределно ясно е, че не крием симпатиите си към определени
Коментари Харесай

Коя ще бъде любимата на Наполеон

Пределно ясно е, че не крием благосклонностите си към избрани артисти и актриси. Джоди Комър е измежду тези в " златния ни лист ", тъй че постоянно се радваме, когато научим за неин нов план.
 Kitbag, Ридли Скот, Хоакин Финикс и филмът за Наполеон, който се приготвя
Хоакин Финикс ще бъде Наполеон

Kitbag на Ридли Скот се обрисува да бъде доста забавен

Според Deadline, Комър ще взе участие в Kitbag - филмът на Ридли Скот за Наполеон, в чиято роля ще забележим Хоакин Финикс. Но в действителност това не е доста несъмнено, тъй като към момента няма публично удостоверение.

Източници на уеб страницата обаче настояват, че режисьорът е остнал впечатлен от актрисата около работата си с нея по The Last Duel, където тя си партнира с Мат Деймън, Адам Драйвър и Бен Афлек.

Интересното е, че преди Джоди Комър да получи ролята в The Last Duel Скот не е бил осведомен нито с нея, нито с творчеството ѝ. Но откакто е видял на какво е способна, е желал допустимо най-скоро още веднъж да работи с нея.
 Джоди Комър, приятелят й Джеймс Бърк и несправедливите обвинявания против двамата
Кой атакува Джоди Комър

Опасностите на известността

А Kitbag се обрисува идеалната опция, като Ридли Скот желае Комър да изиграе Жозефин, обичаната на Наполеон. Надяваме се, че нещата ще се получат и Джоди Комър ще вземе ролята.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР