Предаването за двойки Един за друг беше единственото шоу в

...
Предаването за двойки Един за друг беше единственото шоу в
Коментари Харесай

Фолкпевец и адреналинка - ново попълнение в Един за друг

Предаването за двойки " Един за различен " беше единственото шоу в ефира, в което не се залагаше на известни персони, елементарни и грандиозни кавги, с което съумя да завоюва огромна фенска публика. Заявките за новия сезон са противоположно на всичко до момента. 

В шоуто с присъединяване са се уредили една от най-популярните двойки в Инстаграм, а съща по този начин и някогашна адреналинка. " Съсипаха го и това предаване ", измърмориха фенове на шоуто. 

Артьом и Криси са добре позната двойка в обществените мрежи, а той даже се опита да гради музикална кариера. Е, не съумя да изгрее на сцената, само че пък с напористата си другарка са се бутнали в шоуто за двойки, като целят да станат още по-известни и да стартират да печелят добре от реклами. 

От продукцията пък издават, че са вкарали някогашна адреналинка от " Господари на ефира ", с което евентуално чакат да завоюват повече фенове, само че все още единствено губят от този асортимент на участници. Сред останалите двойки има влогъри, стилист, правист, ветеринар, програмист, учители, пожарникар.

Част от участниците са женени от дълго време, а други са дружно единствено от няколко месеца. Една от двойките е влизала в клетка на 200-килограмов тигър, а в друга - сътрудниците са разведени. Най-младите участници са на 23 години, а най-възрастният – на 48. 

Актьорското дуо Краси Радков и Станислава Ганчева ще се причисли към лъчезарния Емо Чолаков, с цел да провокират себе си в една шеметна любовна конкуренция.

" За първи път с моята брачна половинка сме дружно пред камера. Много е хубаво и особено за двамата. Новият сезон на предаването е извънредно атрактивен и добре фиктивен. Има хора с разнообразни характери и специалности, само че те съумяват да запазят позитивното въодушевление от самото начало “, показа Краси Радков в " На кафе “. Неговата нежна половинка Станислава Ганчева добави, че харесват всички двойки, а най-трудната част от играта е раздялата с участниците във вилата на любовта.

" Благодаря на Краси и Станислава, че се причислиха към екипа, те са страхотни сътрудници. Нямаше по какъв начин да имам по-подходяща компания. Изненадан съм от мащаба на игрите тази година – те са напълно нови и доста зрелищни “, разяснява от своя страна водещият Емо Чолаков, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР