Предаването В ефир“ на Euronews ще започне отразяването на изборите

...
Предаването В ефир“ на Euronews ще започне отразяването на изборите
Коментари Харесай

Предаването „On Air“ ще започне отразяването на изборите на Euronews, разкрива ексклузивна анкета

Предаването „ В ефир “ на Euronews ще стартира отразяването на изборите на канала и ще разкрие извънредни резултати от анкета в 18 страни.

Euronews ще стартира своето отразяване на изборите в Европейски Съюз с демонстрационни издания онлайн на водещите си телевизионни излъчвания на събитие в Брюксел във вторник (19 март), по време на което каналът ще разкрие резултатите от извънредно партньорско изследване на IPSOS, и отпразнувайте откриването на централния нюзрум в европейската столица.

Повече от 500 посетители са подготвени да участват на „ Euronews On Air “ и да гледат продукцията на две специфични издания на шоуто за изявленията The Global Разговор. В навечерието на изборите домакинът Шона Мъри ще разиска статуквото и бъдещите вероятности за Европейски Съюз в световния подтекст на войната с Украйна с президента на Европейския съвет Шарл Мишел. Подобни тематики, дружно с целите за идващия мандат на изпълнителната власт на Европейски Съюз, ще бъдат прегледани от водещата Саша Вакулина в ди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР