Предаването на ТОПСПОРТ и - Топ прогнози, по традиция ще

...
Предаването на ТОПСПОРТ и - Топ прогнози, по традиция ще
Коментари Харесай

Бившият вратар и треньор на ЦСКА Ивайло Петров гост в предаването Топ прогнози

Предаването на ТОПСПОРТ и - " Топ прогнози " , по традиция ще направи последния ден от работната седмица още по-позитивен за вас, нашите правилни фенове. Този петък специфичен посетител в студиото ни е един от емблематичните вратари и треньори на ЦСКА от близкото минало Ивайло Петров-Пифа.

Любимецът на Сектор " Г " разяснява пред водещия Ивайло Димитров последните събития от " Борисовата градина " - назначението на Бруно Акрапович, представянето на отбора в шампионата и Лига Европа, както и качеството на работа на основния управител Стойчо Стоилов.
 Ангел Станков в
Ангел Станков в " Топ прогнози ": Това е най-трудният интервал в историята на Левски, стилът на Стоянович приляга на тима

" За мен дербито в този момент е със Славия "

След него в студиото беше сътрудника ни от Българска телеграфна агенция - Боян Денчев . Той даде експертните си прогнози за петте най-интересни срещи от шампионата Лига на нациите.
 Снимка 505026
Източник:

(Ето дуелите, които попаднаха в програмата на " Топ прогнози " (коефициентите са на нашия сътрудник ):











Припомняме, че предаването е на запис, а коефициентите са настоящи към 11 ноември (сряда) . Дали и по какъв начин са се трансформирали, може да видите

Гледайте 16-ия епизод на " Топ прогнози " ! Утре - единствено в ТОПСПОРТ и !

И тази седмица, нашите сътрудници от ви дават, която може да ви донесе съществени облаги. Тя е обвързвана с шампионата по тенис
 Милен Радуканов в
Милен Радуканов в " Топ прогнози ": На " Армията " постоянно се работи мъчно, в ЦСКА има доста положителни футболисти

" Футболът, който тимът игра напролет на 2011 година, беше един от най-красивите за последното десетилетие "

С индивидуален залог от 20 лева при най-малък коефициент от 1.30 на някоя от срещите от осминафиналите нататък, може да донесе и безвъзмездни завъртания на постоянно известната слот-игра на уеб страницата на гейминг оператора.

В синхрон с напредъка на шампионата, за
залози при към този момент описаните условия направени по време на четвъртфиналите - 20 завъртания, за полуфиналите - 50, а за финала, който е на 14 ноември - цели 100.
 Снимка 505028
Източник:

Абонирайте се за канала на, където ще може да гледате новите епизоди на предаването " Топ Прогнози " , а също по този начин и още разнообразни видеа от света на спорта!
 Христо Ристосков в
Христо Ристосков в " Топ прогнози ": Борислав Михайлов се самозабрави, занапред ще има проблеми!

" Той се обкръжи с лакеи, ръководството му ще тежи като воденичен камък "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР