Предаването На кафе“ е едно от сутрешните предавания, които са

...
Предаването На кафе“ е едно от сутрешните предавания, които са
Коментари Харесай

Зрителите са възмутени: Гала е извън контрол! Допусна безумно разголване в ефир (СНИМКА)

Предаването „ На кафе “ е едно от утринните излъчвания, които са от доста време в ефир и се радва на огромна публика и зрителски интерес. Именно по тази причина и всяка неверна стъпка на водещата Гала се набива на очи, тъй като феновете са изключително дейни в своята поддръжка, само че и в своите рецензии, когато видят нещо, което не им харесва или което считат за несвоевременно. Именно с рецензията се сблъска Гала, когато се появи в ефир с много провокативно облекло. Зрителите дефинираха избора й на облекла като „ несвоевременно и безумно разголване в ефир “. На фотографията долу можете да видите дрехата, която докара до тази вълна от отвращение.

Става дума за ефирна рокля с дантела. Тя поразително наподобява на нощница, а не на дреха, с която човек се появява в народен ефир. Повечето фенове са останали възмутени от избора на облекла на Гала, тъй като го считат за неудобен. Факт е обаче, че в модата има тендеция подобен вид облекла да се употребяват в публичното пространство, а не вкъщи.
 Зрителите са възмутени: Гала е отвън надзор! Допусна безумно разголване в ефир (СНИМКА)

Предаването „ На кафе “ от началото на сезона е в обектива на медиите.

Припомняме, че при започване на септември се появиха медийни спекулации във връзка с предаването. Сред слуховете бяха въпросите дали изобщо „ На кафе “ ще бъде продължено. Освен това се появиха информации, че Гала няма да бъде водеща на утринното предаване. Водещата обаче освен продължи да води, само че взе със себе си и мъжа до нея – Стефан Николов. Двамата се трансфораха в ефирен тандем, като това бе една от новостите, които екипът на „ На кафе “ предложи на феновете си през сегашния ефирен сезон.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР