Предаването на Гала На кафе е пред тежък избор за

...
Предаването на Гала На кафе е пред тежък избор за
Коментари Харесай

Бунт в На кафе: Какво ще стане с панелистите на Гала

Предаването на Гала " На кафе " е пред тежък избор за идващия сезон, откакто за следващ път феновете скочиха против панелистите и рецензиите в обществените мрежи не стопират, написа Lupa.bg.

Този сезон Гала водеше в компанията на цели шест панелисти. Така предаването удря връх по брой водещи, които са водещата са общо осем. Макар предаването към този момент да е в лятна отпуска и по Нова тв да текат повторения, почитателите на утринното женско предаване не престават с рецензиите и се надяват от есента да не виждат на дребния екран Дарин Ангелов, Георги Блажев и Андреа Банда.

" Моля ви, идващия сезон сменете мъжете от панела, стопирах да виждам предаването поради тях, а ми беше обичано. Гала е чудесна, само че хората към нея ме отхвърлят да виждам " На кафе ". Заради непрекъснатото кудкудякане и женствените и глуповати мъже на панела предаването става тегаво и изнервящо за гледане. Вместо да започнеш безгрижна заран с чаша кафе, слушаш/гледаш надвикваници и глупави реплики от мъжете.

Моля, най-малко изберете някакви по-лицеприятни и в действителност интелигентни, в случай че фактически се постанова да има мъже на панела. Дарин всеки ден се държи като надрусан, като почнат да се лигавят с АндитУ, дето се самоопределя като Мега сладка-човек се чуди какво стана с хубавото утринно предаване " - написа ядосана зрителка на " На кафе ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР