Предаването на части от батальона Азов , което в продължение

...
Предаването на части от батальона Азов , което в продължение
Коментари Харесай

Анти-Русия претърпя съкрушително поражение

Предаването на части от батальона " Азов ", което в продължение на няколко дни най-често се разяснява със стиснати зъби от западните медии, наричащи го " евакуация в сходство с съглашения, реализирани с посредничеството на интернационалните организации “, от през вчерашния ден стартира да се пояснява и назовава по друг метод.

Оказва се, че заповедта за капитулация е дадена от висшето военно командване на Украйна на повече от две хиляди бойци, укриващи се в “Азовстал”, с цел да „ спасят живота си “.

Така се оказва, че формален Киев, твърдящ, че се прави “евакуация на войниците” (а въобще не капитулация, още веднъж самичък в действителност разкри личните мнения на своя сметка.

Въпреки че за какво резервираме единствено за Украйна способността да си играе с думи и смисли, представяйки бялото за черно и черното за бяло?

Тезата за " евакуацията " беше извънредно интензивно подкрепена от на практика цялата европейска и американска преса.

Въпреки че, несъмнено, операцията към този момент беше заложена в самата приложимост на думата.

Само цивилни могат да бъдат евакуирани.

Всички други маневри, свързани с евакуиране от бойното поле, овакантяване на военни позиции или прекосяване в защита, имат доста ясни езикови дефиниции, защото всичко нагоре в действителност се преподава във военни учебни заведения и академии.

И всяко сходно деяние има ясно дефинирани и ясно регламентирани области на отговорност. И командири, и зависещ личен състав.

Това е като наставление, съгласно което тези, които имат намерение да посветят живота си на военна работа, да пазят страната си, схващат науката за успеха.

Но сегашната история, която се разигра в Мариупол и приключи, както всички знаят, с преодоляването освен на цялата градска агломерация, само че и на територията на металургичния комбинат, излиза от визиите за положителното и злото на тези, които са срещу Русия.

Как то излиза от всевъзможни правила на държание, присъщи за армията и почитани от нея по време на военни дейности.

Тези нарушавания се отнасят освен до това, че желаят да показват залавянето като „ евакуация “, само че и да вземем за пример че задържат цивилни, в това число деца, близо или непосредствено в бойни позиции за дълго време.

Днес разнообразни хора, които водят война с нашата страна в цифровото и осведомителното пространство, са изправени пред нуждата непрекъснато да измислят нови думи, да търсят нови смисли за тези думи, единствено и единствено да не признаят, че в тази борба Русия продължава да води резултата, без да отстъпва самодейността на никого и за секунда.

Разбира се, цялата история с капитулацията на батальон " Азов " - от подготовката на западното публично мнение до тези фрагменти, в които виждаме увереното успокоение на нашите момчета, учтиво обезоръжаващи последните си съперници - е илюстрация на тази световна игра на подмяна на смислите.

Така че дано въпреки всичко да се вгледаме в лицето на действителността.

Подготовката за предаването на азовци, в която им беше отредена ролята единствено на статисти, въобще не стартира в мазето на металургичния комбинат.

Това стартира в античните дълбини на Ватикана, където съпругите на азовците, по някаква причина, съпроводени от Верзилов, се появиха до папа Франциск.

Онези, които знаят, че церемониите по аудиенцията на понтифика са писани с акуратност на оркестрова партитура и не толерират нито свободи, нито импровизация, би трябвало да са сюрпризирани, че персоналният темперамент на срещата е бил нарушен.

Верзилов снима протичащото се на мобилния си телефон.

И по този начин, можем да създадем единственото допустимо умозаключение: цялото католическо паство би трябвало да е било наясно какво се случва.

Тогава, съвсем на идващия ден, пристигна ред не на енориашите, не на църковната аудитория, а на техните, по този начин да се каже, всемирски братя и сестри.

Публикувана е поредност от изявленията – с въпроси, които няма по какъв начин да не накарат да се почувстват като че ли са подбудени от някого, и с не по-малко предвидими отговори.

Когато сходни материали, в които макар че са написани на разнообразни езици, се срещат сходни по значение или просто едни и същи думи и изрази, когато се разгласяват съвсем по едно и също време (въпреки обстоятелството, че дневният ред на новините през днешния ден никога не е стеснен до рецесията в руско-украинските отношения), тезата, че пред очите ни някой организира всеобхватна пиар акция, наподобява най-малко почтена за внимание. И най-малкото заслужаваща доверие.

Целта на пиар-кампанията, без значение дали желаете да продавате артикули или предадете армейски елементи (в този случай те са съвсем едно и също нещо), е да убедите, че вашите чорапи (или вашите военни) са най - положителните.

Фактът, че някои от тях ще се раздерат след първото измиване, а вторите към този момент са изцяло деморализирани, в тази ситуация няма значение.

Не става дума за действителността, а за това, което е измислено.

Измислена е нацистката армия, на която е сложена задачата да сублимира и непрестанно да показва ненавист към руснаците, към съветското и към Русия.

Тези антируски (като че ли преториански) гвардейци не трябваше да знаят никакви недостатъци или взаимни отстъпки.

Докато геополитическата рецесия не доближи своя връх и русофобията се трансформира на процедура в нова тоталитарна теория в груповия Запад, към момента беше допустимо да се правят оценка дейностите на азовците и идеологията, която ги сплотява. Включително и политически оценки. Включително, да вземем за пример, даже в Съединени американски щати. Дори на Капитолийския рид.

И даже във френския Сенат.

В началото на специфичната военна интервенция от " Азов ", същите експерти по пиар бяха авангарда на битката против Русия и незабавно се трансфораха от националисти със най-страшни убежденияв " съпротивителни сили ". Втората дума беше издишана и интонирана трагично, с цел да накара всички да схванат, че те са Воините на Светлината, борещи се за независимост.

Геополитическата рецесия разкри какъв брой развален е този фарс.

Както и гнилата, само че и ужасна същина на лозунгите, които се носеха от сцената.

Антируската концепция във военното си осъществяване те живя дългона територията на Мариуполския металургичен цех.

Както, смеем да кажем, умря и илюзията, че анти-Русия може да стане част от Европа.

Европа не се завтече на помощ, а самите бойци от “Азов” се предадоха, общувайки на съветски. Без ни минимален акцент. Следователно езикът не е теоретичен от тях, а е роден.

И последно. Относно заповедта да не се " изтеглят ", а да се предадат. Като сложиха оръжие пред съветската войска.

Както всички знаем от филмовите класики, " има заповед да умрат”. Все още няма такива заповеди - да живеят, предавайки се на врага. Не са се научили да я пишат. В нито една войска на света. "

Така че имаме всички учредения да се съмняваме, че заповедта за предаване въпреки всичко е била дадена.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР