Предаването на БНТ Европейци представя 26 истории на успеха на

...
Предаването на БНТ Европейци представя 26 истории на успеха на
Коментари Харесай

Тази вечер: Европейци представя 26 истории на успеха в открита изложба

Предаването на Българска национална телевизия " Европейци " показва 26 истории на триумфа на открита галерия пред Народния спектакъл.

Събитието се осъществя с поддръжката на Европейския съюз.

Официалното разкриване е довечера от 18:30 ч и на него ще участват част от героите в " Европейци " до момента. Заповядайте и вие, с цел да се запознаете онлайн с тях!

Една от историите на триумфа споделя за фамилията на Таня и Махмуд, които се връщат от Германия, с цел да вършат чий кюфтета в Разград. Чий кюфтетата са здравословна версия от булгур и са доста потребни за организма.

Малкият завод към този момент се разраства, а фамилията намира смисъл да остане и отглежда децата си в България.

Цялата история за производството на чий кюфтета вижте



" Европейци " е план на Българската национална телевизия, който споделя къси истории на хора от цяла Европа. Хора, които с концепциите и мисленето си трансформират света, градовете, местата, в които живеят. Фокусът е върху истинската мисъл, огромните и смели хрумвания, които се трансформират в печеливши формули. Предаването ще демонстрира лицата на смяната в Европа и ще споделя по съвременен образен метод техните истории. Рубриката се излъчва с поддръжката на Европейски Съюз.

Новите истории от " Европейци " очаквайте през юли - събота вечер след централните вести на Българска национална телевизия 1 в 20.00 ч. Още от предаването вижте
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР