Предаването, което ще върви на мястото на Шоуто на Слави“,

...
Предаването, което ще върви на мястото на Шоуто на Слави“,
Коментари Харесай

Вече Е Ясно Кой Ще Смени Слави Трифонов В Бтв, Но Вижте Само Кой Е Истинският Кукловод!

Предаването, което ще върви на мястото на „ Шоуто на Слави “, няма да е „ Господари на ефира “, както се спекулираше до неотдавна.

Дългия ще бъде завещан от напълно нова като идея продукция, която е замислена доста по-мащабно в съпоставяне със сваленото преди месеци шоу. Тя е подготвяна, с цел да се излъчва от 22:30 часа вечерта от понеделник до петък и няма нищо общо с плановете, които досега е развивал Халваджиян.

Доскоро се шушукаше, че водещ щял да бъде Димитър Рачков. Но шефовете от Би Ти Ви не са одобрили тази концепция, защото артистът е прекомерно привързан с съперниците от Нова тв, написа „ Уикенд “. Именно по тази причина, като лице на шоуто най-малко за момента, се спрягал надалеч по-неутралния, само че задоволително харизматичен и занимателен Ненчо Балабанов.

Телевизията към този момент лека-полека стартира да постанова облика му в своя ефир. В началото на юли да вземем за пример, той бе коментатор в студиото на предаването „ Преди обед “. Ненчо цяла седмица споделяше „ Добро утро “ на феновете с любопитни тематики и вести. Смята се, че към този момент той има най-големи шансове да стане главен водещ. Не е изключено обаче в последния миг да бъде взето друго решение.

Самият Слави към този момент няколко пъти прави транспарантни подмятания в своето към момента незакрито шоу, че Маги Халваджиян точи зъби за мястото му. Сред водещите обаче се шушука, че вечерният часови пояс е бил обещан на арменския продуцент доста преди Дългия да разгласи, че напуща Би Ти Ви. Както е известно, договорът му изтича в края на лятото. Когато научил, че има заплаха да не го възобновят, решил да си тръгне самичък като победител, вместо да чака да го изгонят.

Преди повече от месец шефът на малкия екран Флориан Скала разгласи, че има ясна и точна идея какво ще се излъчва вместо „ Шоуто на Слави “, само че ще го заяви през септември. Тъй като екипът на новото предаване е събран, тайната, в която се пази планът, към този момент е обществена, предават от hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР