Предаването Код Спорт“ по RING излъчи още едно уникално интервю

...
Предаването Код Спорт“ по RING излъчи още едно уникално интервю
Коментари Харесай

Рафаел Варан: Английският шампионат много ми допада

Предаването „ Код Спорт “ по RING излъчи още едно неповторимо изявление сред двама футболни великани от двете етапи на играта. В своята маркова графа кавалерът на „ Златната топка “ Христо Стоичков беседва със международния първенец с Франция Рафаел Варан.

- Рафа, усещаш ли напън извън? Журналистите, знаеш какви са, те постоянно изискват нещо. Искат постоянно да се побеждава. Чувствате ли се под в допълнение високоволтово напрежение поради упованието наложително да спечелите и идващия мондиал, да вземем за пример?
- Във футбола на високо равнище постоянно има огромен напън, постоянно има и огромни упования. Изисква се доста от играчите, а с качествата, които притежаваме в нашия тим, постоянно се генерира предпочитание да се дава оптималното. Във всеки мач, във всяка минута бих споделил. И ние, несъмнено, от дълго време сме наясно с въпросните условия и постоянно се опитваме да отговорим съответно като дадем най-хубавото от себе си на терена. Нашето обвързване е да вършим нашите фенове щастливи. Затова не се оплакваме, а даваме максимума. А на игрището може да се побеждава, само че и може да се губи, зависи от съответните условия. Затова се стремим каквото и да се случва, просто постоянно да даваме максимума.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР