Предаването Часът на Милен Цветков няма да бъде излъчвано по

...
Предаването Часът на Милен Цветков няма да бъде излъчвано по
Коментари Харесай

Нова телевизия сваля от ефир Часът на Милен Цветков

Предаването " Часът на Милен Цветков " няма да бъде предавано по " Нова телевизия " от есента. Това оказва се от публично прессъобщение на малкия екран, в което са изброени предаванията, които ще излъчва малкия екран през новия сезон.

" В късния часови пояс на мястото на " Часът на Милен Цветков " малкия екран ще продължи излъчването на занимателно наличие, филми и сериали, съгласно желанията на феновете, посочени в настоящите изследвания на аудиторията ", написа в него.

От " Нова телевизия " обясниха, че дефинират програмната скица на телевизионните си канали въз основата на детайлно изследване на зрителските ползи. Според данните в късните часове феновете на малкия екран предпочитали занимателни продукции, филми и сериали.

" Компанията насочи към водещия опция за присъединяване в друго предаване, само че той избра да се раздели с малкия екран ", обявиха от " Нова телевизия ". " Нова броудкастинг груп благодари на Милен Цветков за дългогодишното съдействие, като остава отворена за бъдещи взаимни планове ", приключва позицията на медиата.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР