Predator Helios PH3D15-71 добавя ново измерение в гейминга с платформата

...
Predator Helios PH3D15-71 добавя ново измерение в гейминга с платформата
Коментари Харесай

Започват предварителните поръчки за геймърския лаптоп на Acer със стереоскопична 3D технология на цена 6999.00 лв

Predator Helios PH3D15-71 прибавя ново измерение в гейминга с платформата SpatialLabs TrueGame

Светлин Желев преди 9 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 17:12 | 16.05.2023

Най-големият в света аероплан за първи път изстрелва първообраз на хиперзвукова ракета

IT НовиниДаниел Десподов - 17:29 | 17.05.2023

DARPA подготвя тестванията на първообраз на напълно нов тип аероплан без обичайно външно ръководство

ТелефониДаниел Десподов - 11:41 | 17.05.2023

Гугъл приготвя нова функционалност, която трансформира Android смарт телефоните във видеорегистратори

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Единственият на пазара геймърски преносим компютър на Acer, предоставящ стереоскопично 3D преживяване, към този момент е разполагаем за предварителна поръчка в онлайн магазина на JAR Computers. Чрез своята платформа SpatialLabs TrueGame портативният компютър Predator Helios PH3D15-71 (SpatialLabs Edition) прибавя ново измерение в гейминга, давайки опция на геймърите да играят и основават стереоскопични 3D игри без да употребяват очила. Моделът може да бъде поръчан на цена от 6999 лева, а срокът за доставка е 60 дни след поръчката.

Геймърският преносим компютър идва с новото приложение SpatialLabs TrueGame, което дава на геймърите незабравимо стереоскопично 3D преживяване в света на игрите. Благодарение на него те могат да играят на устройството си над 50 известни 3D игри, включени в каталога. С него сцените оживяват с цялостни си елементи, пространствата наподобяват по-просторни, обектите – доста по-естествени, а приключенията – по-вълнуващи, с безупречно плавни придвижвания, без закъснение и без потребност от специфични очила. Уникалното усещане посредством SpatialLabs се дължи на комбинацията от логаритъм за следене на погледа, стереоскопичен 3D екран и технологии за обрисуване в действително време.

Predator Helios 300 SpatialLabs Edition разполага с Intel Core i9 13900HX процесор и видеокарта NVIDIA GeForce RTX 4080, които вършат вероятни вълнуващите 3D преживявания в действително време. Обезпечен е с 16Gb DDR5 RAM памет. Дисплеят му е UHD IPS с диагонал 15,6 инча. Той разполага с микроскопични лупи от течен кристал, които дружно образуват новаторски съставен елемент, кадърен да превключва сред 2D и стереоскопично 3D изображение. Устройството е обезпечено и с два вентилатора, в това число един AeroBlade 3D от пето потомство, които оказват помощ на системата да се поддържа добре охладена, както и втечнената железна термо паста и технологията CoolBoost на Acer.

Преносимият компютър работи с операционна система Windows 11 и е екипиран с мрежови адаптери Killer DoubleShot Pro и Wi-Fi 6E (E2600+1675i). Той разполага с HDMI 2.1 порт за свързване към външни монитори, Thunderbolt 4 и два USB 3.2 Gen2 врата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР