Предателството е най-лесният начин да унищожите любовта или сериозно да

...
Предателството е най-лесният начин да унищожите любовта или сериозно да
Коментари Харесай

5 ситуации в брака, които са по-лоши от изневярата

Предателството е най-лесният метод да унищожите любовта или съществено да развалите връзката. Но в това време има няколко неща, които са доста по-лоши от изневярата, макар че в доста фамилии сходно държание се смята за обикновено или нещо нищожно. Такива обстановки в бъдеще могат да се трансфорат в голяма покруса, която може да унищожи брака.
1. Да останете дружно, тъй като по този начин е комфортно
Хората, които са решили да обвържат живота си, би трябвало да им е комфортно да бъдат и да живеят дружно. Но когато към този момент няма искри във връзката, да останеш в нея е доста огромна неточност. Понякога хората не престават да живеят дружно като съквартиранти, само че в последна сметка това води до непрекъснати кавги и спорове. По този метод хората си тровят живота един на различен, без да се пробват да извърнат страницата и да намерят нова обич за себе си.
 6 признака, че във вашия брак към този момент няма обич 6 признака, че във вашия брак към този момент няма обич
Няма по-голямо благополучие от това да създадем семейство, само че и в същото време това е огромна отговорност. Бракът е като цвете, за което би трябвало...
2. Манипулация
В някои връзки единият сътрудник постоянно употребява другия за свои цели и ползи. Друг човек, който изпитва откровени усеща към манипулатора, е в положение да направи всичко за него, само че връзката води до непрекъснати страдания. В подобен съюз единствено единият човек живее за лично наслаждение, а другият става изцяло подвластен от колегата.
3. Избягване на обвързаност
Някои хора толкоз се опасяват да се привържат към даден човек и да станат подвластни от възприятията, че избират да изключат изцяло връзките, даже до момента в който живеят дружно. Подобно студено отношение към колегата е доста нездравословно за връзката, тъй като проявлението на възприятията ви е доста значимо за всяка двойка. Когато единият от сътрудниците съзнателно сдържа страстите, другият стартира да се съмнява в себе си и да се упреква за държанието на обичания човек.
 Как да предпазим брака си от бракоразвод? Как да предпазим брака си от бракоразвод?
Живеем във времена, в които браковете са извънредно нестабилни и завършват все по-бързо. Хората работят импулсивно, вършат се все п...
4. Снизходителен звук
ДЪржейки се високомерно, карайки колегата си да се усеща подценен и доверчив, това са сигурни признаци на състрадание. Много дами имат вяра, че да приказваш с мъжа си по този метод е същото като да покажеш своята самостоятелност. Но тази самостоятелност е доста нездравословна за брака и доверието като цяло.
5. Неискреност
Мнозина желаят да създадат положително усещане на обичания човек, по тази причина непрекъснато крият истината, с цел да се повдигнат в очите на колегата. Но връзките, които са построени върху неистини и измами, даже и да се употребяват за декорация на истината, в никакъв случай няма да доведат до благополучен край. Подобни тактики единствено отсрочват незбежното.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР