Предателството е едно от най-разочароващите неща, които могат да ни

...
Предателството е едно от най-разочароващите неща, които могат да ни
Коментари Харесай

Има 8 знака, че някой ще ви предаде

Предателството е едно от най-разочароващите неща, които могат да ни се случат.
Можем да бъдем предадени от всеки – родственици, обичан човек, сътрудници, другари, познати. За предателите няма значение какви са вашите взаимоотношения. Те изпитват злоба, имат куп комплекси на личността и единственият метод да се почувстват добре е като предават хората край себе си.
Предателството може да се случи в разнообразни обстановки, в които да се опитат да ви убедят, че в действителност са се пробвали да защитят интереса ви, че не са имали избор и т. н. 
Кои са знаците, че някой рано или късно ще ви съобщи?

1. Предателят е там, единствено когато му е комфортно. В тези моменти, в които се забавлявате дружно, само че и в моменти, в които се нуждае от вашия комфорт и поддръжка. Когато обаче вие се нуждаете да ви се помогне, да ви поддържат, предателят е ангажиран или ви оказва помощ, само че единствено на думи. Той не се вълнува от вашите страсти. 

2. Започнал е да се държи нехарактерно. Мислили ли сте в миналото, че познавате някого, само че по-късно той е почнал да прави неща, които в никакъв случай не бихте очаквали? Докато хората се разкриват по малко всеки ден, неочакваните и фрапантни промени могат да значат, че вашият другар, сътрудник, комшия, родственик, ухажор, се е трансформирал и не е същият човек, който е бил преди. Това несъмнено покачва риска от това да ви съобщи в даден миг.

3. Усеща се разграничаване от страна на този човек. Забелязали ли сте в миналото някой да се отдръпва от вас? Може да е преустановяване на следването ви в обществените медии или измисляне на извинения, с цел да ви заобикалят, с цел да не се чувате, виждате толкоз постоянно както преди.

Въпреки че може да има други аргументи за това, това е огромен знак, че въпросната персона е подготвена да ви съобщи. Поставянето на отдалеченост сред вас двамата нормално значи, че другият е по-малко прочувствено непосредствен до вас, което значи, че може да се отдръпне, с цел да избегне възприятието на виновност, че ще ви съобщи по-късно.

4. Отправя ви подмолни, неискрени похвали. Въпреки че може да звучат като похвали, в случай че погледнете малко по-задълбочено, те са подмолни удари. Хората постоянно приказват по този метод, когато ги е гняв на вас. Ако сте забелязали някой да прави това, евентуално той не ви харесва същински и е по-склонен да ви съобщи.

5. Говорят неприятно за вас зад тила ви. Абсолютно явен знак, че този човек е подготвен да ви съобщи. Подобно на правенето на неискрени похвали, това, че някой ви разяснява зад тила ви, е голям знак, че ви завижда и се пробва да накара другите също да не ви харесват.

6. Малките дребни неистини към вас са постоянно събитие. Въпреки че може да не наподобява като нещо огромно, изричането на дребни неистини е трамплин към изричането и на по-големи и по-важни неистини. Когато някой ви лъже за незначителни неща, то той очевидно има способността да лъже за по-големи неща. Лъжецът нормално е изменник.

7. Избягват въпросите ви. Подобно на изричането на дребни неистини, това може да не наподобява като огромен проблем, само че е огромен знак, защото демонстрира, че този човек не е благонадежден и има какво да крие от вас. Избягването на вашите въпроси нормално значи, че някой се готви или към този момент ви е предал.

8. Крие телефона си от вас. Представете си обстановка, в която вие сте с някого, който непрестанно е на телефона си, само че в секундата, в която погледнете, с цел да видите какво гледа, той обръща телефона си надолу и го крие от вас. Хората, които са толкоз непреклонни да крият телефона си от вас, евентуално имат причина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР