Предателството е един от най-горчивите моменти в живота. Въпреки че

...
Предателството е един от най-горчивите моменти в живота. Въпреки че
Коментари Харесай

Внимавай с тези 3 зодии, защото най-вероятно ще те предадат

Предателството е един от най-горчивите моменти в живота. Въпреки че то е надълбоко залегнало в човешката природа на всеки, три зодии са изключително склонни да го извършат. Имайте едно мислено с тях, тъй като не е изключено в някой миг те да ви забият нож в гърба. 

Има причина за това някои зодии да са по-склонни да бъдат предатели. Личността и държанието на всеки зодиакален знак се оформят от ръководещата ги планета, детайл и модалност. Колко зрял си, какъв брой обществен си и дали си неоправдателен или не, са някои черти, които се дефинират от най-малко един от тези три фактора. В случая със склонността към изменничество, всичко се свежда до въздействието на ръководещата планета.  

Имайте поради, че всеки знак има своя дял негативни черти и никой не е единствено добър или напълно неприятен. Астрологията е тук, с цел да ви помогне да разберете по-добре хората към вас, а не да ви споделя с кого би трябвало и с кого не би трябвало да поддържате връзка. Може би просто би трябвало да внимавате на кого се доверявате. 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР