Предателският нож, с който Наско Сираков заби на приятеля си

...
Предателският нож, с който Наско Сираков заби на приятеля си
Коментари Харесай

Един след друг: Сираков гърми с лед Боби Михайлов

Предателският нож, с който Наско Сираков заби на приятеля си Борислав Михайлов, е напът да попадне в личната му плът. Късно нощес след фиаското с Локомотив София в Надежда (2:2) огромната част от сините почитатели заливат обществените мрежи с всеобщо неодобрение против мажоритарния началник на Левски.

Повод за гнева им е слабата и безидейна игра, с която 26-кратните първенци позволиха поврат в последните минути на мача. От естрада " Левски " изрекоха възмущението си от Сираков, а мненията в подкаста изобилстваха с изказвания, че Наско е " неможач и безпомощен началник ".

Привържениците са гневни на Сираков за хаоса, който царува в тима, и изваждат на напред във времето обстановката с капитанската лента, която поредно минава от ръцете на Пламен Андреев, Андриан Краев, Цунами, Николай Михайлов, Сонко Сундберг, а в този момент и в Келиан вад дер Каап, който не желае да възобнови контракта си. 

Сериозна част от синята фенска маса приема с подигравка изявлението на Сираков по адрес на Борислав Михайлов. " Братле, подай си оставката! ". Подобен надпис: " Братле, давай и ти! " се появи на входа за ВИП-ложата на " Герена ", през който влиза Сираков на домакинските мачове на Левски.

Целта е ясна: Наско неотложно да последва дейностите на Борислав Михайлов, който през вчерашния ден подаде оставка като президент на БФС.

Сериозна част от сините почитатели считат, че Сираков тайно е предал Борислав Михайлов, с цел да завоюва техните благосклонности и да окопае изгубените си позиции в клуба. Това обаче няма по какъв начин да се случи, тъй като Наско е идната цел на синята агитка. А тя няма да се спре, до момента в който не го изгони. В идните дни Сираков ще проумее, че грозната офанзива против Михайлов, от който не е видял нищо неприятно, ще се стовари като бумеранг върху него и ще го отнесе към графата на някогашните шефове на Левски. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР