Предателите, които ненавиждат Русия, трябва да бъдат разглеждани като врагове

...
Предателите, които ненавиждат Русия, трябва да бъдат разглеждани като врагове
Коментари Харесай

Медведев обяви предателите за обществен враг и поиска доживотна забрана да влизат в Русия

" Предателите ", които ненавиждат Русия, би трябвало да бъдат обсъждани като врагове на обществото. Такива хора би трябвало да бъдат отрязвани от източници на приходи и да не им се разрешава да влизат в Русия до края на дните им, съобщи през днешния ден заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, представен от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

" Предателите, които дотам ненавиждат личната си страна, че приканват за нейното проваляне и крах, би трябвало да се преглеждат като hostis publicus, публичен зложелател. Без значение от юридическата подготовка на действията им. Като врагове на страната, enemy of the state, както гласи обичаният им американски еквивалент ", написа Медведев в Телеграм канала си. Той уточни, че те изрично би трябвало да получат такова определение даже и против тези жители да няма никакви формирани административни или наказателни каузи.

Освен това, счита заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност, " сходни лица до края на дните си не трябва да бъдат допускани да се връщат назад в Русия ". " Те би трябвало изцяло да бъдат отрязани от източници на приходи в нашата страна, каквито и да са били тези източници. Подобно състояние, при което предатели, искащи провалянето на личната си страна, паралелно с това печелят в Русия, е аморално и би трябвало да бъде прекъснато един път вечно ", акцентира той.

Медведев означи, че " след нещастия историята постоянно се повтаря като фарс ", и добави, че преди повече от 100 години " извънсистемните опозиционери " в тези времена са желаели мощно провалянето на родината си в Първата международна война. " Резултатът от това беше разпадането на империята, две революции и кървавата Гражданска война, лишила живота на 17 милиона души с разнообразни политически възгледи ", посочи той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР