Предател ли е Руслан Мъйнов спрямо родината си Украйна? Въпросът

...
Предател ли е Руслан Мъйнов спрямо родината си Украйна? Въпросът
Коментари Харесай

Е За Него Вече Не Сме И Подозирали! Мега Скандал С Руслан Мъйнов! Ето Кой Му Дърпа Конците! Октоподът Е Вече Тук

Предател ли е Руслан Мъйнов по отношение на родината си Украйна? Въпросът е логически поради това, че бесарабският артист не взема страната на Киев в разногласията с Москва, а в противен случай – по всякакъв начин се пробва да разпространява у нас страната на Путин. Той най-редовно прави концерти в възхвала на „ братушките “ в София и из провинцията, а сред песните намира способи да хвали Кремъл – написа „ Уикенд “.

„ Действията му се наблюдават зорко от работещите в София украинци. Сънародниците на Руслан Мъйнов са мощно изумени, че артистът пропагандира в интерес на Русия, с която Украйна има съществени териториални спорове. Някои даже го подозират, че получава тласъци от Москва, с цел да прави агитация в нейна изгода. Смятат, че поради такива като него публичното мнение у нас е настроено за анулация на икономическите наказания против Русия “ – споделя пред изданието добре осведомен източник.

Спектаклите си „ Любими съветски песни “ Руслан Мъйнов прави в най-големите наши зали – даже в НДК. На всеки собствен концерт той пее по 23-24 части, измежду които има и военни маршове. Представленията му са доста обилни и скъпи, съпроводът е на огромните ни филхармонии.

„ Аз съм израснал в Съветския съюз, обичам съветските мелодии и се веселя, че мога да дам загатна на българите за това време, който е носталгичен и топъл. Припомням хубавите неща от оня интервал “ – аргументира концепцията си за спектаклите Руслан Мъйнов. Той е безапелационен, че родината му Украйна доста се е трансформирала в последно време и въобще не е сигурен дали това е за положително.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР