Пред всеки инфлуенсър стои предизвикателството ежедневно да поддържа интереса на

...
Пред всеки инфлуенсър стои предизвикателството ежедневно да поддържа интереса на
Коментари Харесай

Николета Лозанова - чисто гола в рая

Пред всеки инфлуенсър стои предизвикването всекидневно да поддържа интереса на своите почитатели в обществената мрежа към себе си. Еротичните модели, навлезли в това по този начин съвременно в последно време амплоа, обаче знаят, че един от най-безотказните способи за приковаване на погледите са съблазнителните провокации, написа dir.bg. С други думи - голотата продава.

Несъмнено, една от най-изкусителните дами по нашите ширини, която постоянно разпалва мъжките мечти, служейки си със своя съблазън, е Николета Лозанова. Тя е посочена за най-успялата носителка на купата " Мис Плеймейт " у нас, защото за разлика от множеството свои колежки, преди време тя се възползва оптимално от известността, идваща с короната, карайки я да работи в нейна изгода. По този метод тя трансформира името си, и по-точно неговите букви, доближаващи се до тези на Джей Ло, в своя запазена марка.

Без значение какви са пристрастията на болшинството към нея, факт е, че все още Ни Ло е една от най-влиятелните дами в родния шоубизнес, надлежно и във виртуалното пространство. Като всеки инфлуенсър Лозанова знае, че би трябвало да разнообразява постовете си, другояче рискува да трансформира профилите си в платформите за връзка в самобитен азбучник на артикули, и по тази причина понякога тя качва дръзки фрагменти, каращи пристрастеностите към нея да ескалират.

Преди часове някогашната водеща на предаването " Папараци " показа фотография, с която фрапантно повиши градусите в Инстаграм, радвайки мъжката част от своите фенове. От известно време насам тя и половинката ѝ са в чужбина, давайки си отмора от забързаното всекидневие. Лозанова отхвърля да издаде къде тъкмо се намират двамата, отбелязвайки мястото с " Някъде по света " и " Няма да ви кажа ", само че пейзажът, който преди ден разкри, демонстрира спокойствието, царуващо там. Тя пусна в акаунта си фотография от първокласната баня на хотелската стая, която са наели с футболиста. На него тя театралничи чисто гола, обърната с тил към обектива, като се подпира с ръце на ръба на изпълнената с пяна вана.

" Няколко дни в парадайса ", гласи посланието към фотографията, събрала повече от 21 хиляди лайкове и редица мнения.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР