Пред вестник Neue Zürcher Zeitung (NZZ) Андре Досе вчера предуреди,

...
Пред вестник Neue Zürcher Zeitung (NZZ) Андре Досе вчера предуреди,
Коментари Харесай

Швейцарските газови доставчици не изключват криза през зимата

Пред вестник Neue Zürcher Zeitung (NZZ) Андре Досе през вчерашния ден предуреди, че задаващият се дефицит на газ и в други европейски страни, наред с детонацията на цените са „ голям проблем “ за швейцарските доставки.

„ Няма краткосрочно решение. Слънчевата сила е належащо и положително решение, само че с него няма да минем през зимата. Швейцария изостава от другите европейски страни и това, че нямаме енергийно съглашение с Европейски Съюз, не оказва помощ ”, уточни Досе.

Бившият основен изпълнителен шеф на Swissair, който е минал в енергийния бранш, подлага на критика и метода на федералните управляващи в търсенето на необятна поддръжка за енергийните си тактики, показва swissinfo.ch.

„ При рецесии би трябвало да се върви бързо напред – да се дефинират цели и да се вземат решения. Добрият остарял швейцарски развой, при който всички решения би трябвало да бъдат допустимо най-широко подкрепени, не работи в такива моменти “, счита Досе.

Според него Швейцария ненапълно сама си е предизвикала вероятната рецесия. Насочвайки рецензията си към швейцарската енергийна тактика, която...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР