Пред вас е снимка на едно много сладко момиченце. Но

...
Пред вас е снимка на едно много сладко момиченце. Но
Коментари Харесай

Не може да познаете кой секс символ е тя СНИМКА 18+

Пред вас е фотография на едно доста сладко момиченце. Но би трябвало да знаете, че през днешния ден тя е прочут секс знак, и то в международен мащаб!

Точно по този начин е - милиони мъже по целия свят я гледат с влюбен взор, а тя ги възнаграждава с не рядко качване на разголени фотоси. Някои от хората фрапантно трансформират външния си тип с възрастта, тъй че може да не я разпознаете от тази фотография от далечното минало, до момента в който други резервират детските си черти.

Тя може би принадлежи към втората група. Изглежда, че овалът на лицето, усмивката и очите са много разпознаваеми.

Звездата е родена, когато майка й е на 39 години, а татко й даже на 45. Интересен факт: родителите й са нямали брак.

Настоящият секс знак подписва първия си контракт за модел едвам на 14-годишна възраст. Въпреки това, евентуално е популяризираха персоналните разголени фотоси, а не толкоз професионалните фотосесии като модел.

Момичето обича да разгласява много предизвикателни фотоси в обществените мрежи, което само води до бурни реакции, утвърждения и голям брой мнения. Не липсват и критици, които не са удовлетворени от честото й разголване.

Въпреки, че наскоро стана майка, тя няма сътрудник в живота си. С бащата на детето си се разделиха поради изневери от негова страна съгласно слуховете.

Тя е Емили Ратайковски.

Източник: blitz.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР