Пред смъртта трябва да замълчим и да не спекулираме политически,

...
Пред смъртта трябва да замълчим и да не спекулираме политически,
Коментари Харесай

Атанасова след трагедията в Бургас: Пред смъртта трябва да замълчим, но управлението на Рашков беше посветено на пропагандно-репресивни безобразия и лъжи

Пред гибелта би трябвало да замълчим и да не спекулираме политически, само че е безусловно ясно, че ръководството на Рашков беше отдадено само и единствено на пропагандно-репресивни безобразия, медийни пушилки и неистини. Това написа във фейсбук председателката на парламентарната група на ГЕРБ в последните парламенти Десислава Атанасова във връзка жестоката злополука в Бургас, при която починаха двама служители на реда при гонене на рейс с мигранти.

В поста си тя изрича съболезнования на фамилиите, околните и сътрудниците на полицейските чиновници от Министерство на вътрешните работи - Бургас, починали при осъществяване на дълга си към пагона.

По думите й този тежък случай демонстрира, че трафикът на мигранти е почнал още веднъж през последната година. „ Този случай демонстрира, че трафикът на мигранти е почнал още веднъж през последната година, растежът на престъпността - битова, престъпна, домашното принуждение са ежедневна статистика, а във войната по пътищата жертвите са хиляди ", написа Атанасова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР