Пред сградата на Общинската администрация на пл. Бдинци“ преминаващите граждани

...
Пред сградата на Общинската администрация на пл. Бдинци“ преминаващите граждани
Коментари Харесай

Община Видин раздава на гражданите минерална вода в жегите

Пред постройката на Общинската администрация на пл. „ Бдинци “ преминаващите жители могат да получат гратис бутилка минерална вода.

За тази цел е самостоятелен пункт от 12:00 ч. до 14:00 ч. Община Видин организира всяко лято акции за разпределяне на минерална вода, когато от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) предизвестяват за рискови горещини.

Днес Видин е измежду местата, където е разгласен оранжев код за високи температури. Очаква се оптималните температури да доближат до 38° - 41°.

„ Знаем какви са изгодите от приема на вода. Организмът се хидратира, изключително в интервала на така наречен „ горещници “. Здравето и грижата за хората са приоритет и по тази причина за поредна година Община Видин организира тази самодейност. Служители от отдел „ Хуманитарни действия “ и от Общинския съвет по наркотични субстанции и Превантивно-информационния център са разполагаем на жителите “ - коментираЕмилия Николова - шеф отдел „ Хуманитарни действия “ към Общината.



Осигурено е задоволително количество вода, като при нужда ще бъде доставена и в допълнение. Раздаването продължава и в петък в същия часови диапазон.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР