Пред седем години, 11 bit Studios направиха страхотно впечатление на

...
Пред седем години, 11 bit Studios направиха страхотно впечатление на
Коментари Харесай

Frostpunk е следващата безплатна игра в магазина на Epic

Пред седем години, 11 bit Studios направиха ужасно усещане на гейм света с This War of Mine. Сървйвъл сим приключението на полското студио завоюва сърцата, както на медиите, по този начин и на геймърите с опростения си, само че извънредно гръмък дизайн, тъжна история и забавни механики. Добрите облаги и оценките, които завоюва 11 bit с This War of Mine предизвика студиото да направи идната крачка с развиването си, представяйки Frostpunk, премеждие, което е построено в стила на This War of Mine. Играта ви показва един нечовечен и леден свят и последния останал обитаем град на човешката цивилизация, опитващ се да оцелее в безмилостната действителност. Подобно и на предишнаата игра на 11 bit, вие се изправяте пред сложни избори и решения, които ще подложат на тестване вашия морал и самообладание. А в този момент имате опцията да получите играта гратис.

След като в последните дни, потребителите на Epic Games Store получиха като подарък един от огромните шлагери на гейм сцената през днешния ден, Among Us, магазинът ще на всички Frostpunk изцяло гратис. Предложението на Epic е годно до десети юни.

„Frostpunk е в действителност специфична. Тя е единствена по рода си във връзка с това, че се явява медиатор за предаване на известие по метод, по който множеството игри не могат и да си мечтаят да предадат. Когато изключите компютъра си след следващата си игра, вие ще започнете да си задавате въпроси какво би случило, в случай че сте постъпили по този или оня метод в една или друга обстановка и това е удивителното на прекарването. Малцина са разработчиците, които знаят по какъв начин да играят по струните на сърцето по сходен метод, само че 11 bit Studios потвърждават за следващ път, че са същински оркестрови диригенти в това отношение“, написаха след излизането на играта от Hooked Gamers в ревюто си за Frostpunk.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР