Пред приятели Тамара споделила, че няма никакви гърди, което е

...
Пред приятели Тамара споделила, че няма никакви гърди, което е
Коментари Харесай

За Това Се Мълчи, Но Е Страшно. Новата Мис България Тамара Крие Тежка Лична Драма! След Загубата На

Пред другари Тамара споделила, че няма никакви гърди, което е повода да прибегне до сходна намеса, написа „ Телеграф “. По думите на фамилията й, Тамара е била непретенциозно дете и примерна ученичка. Завършила Италианския колеж в София, а след това и Художествената академия със компетентност „ Дизайн на стъкло и порцелан “. Блондинката е наследила гения си от майка си, която е художничка и живее на гара Елин Пелин. За разлика от майка си Тамара тъне в разкош в столицата.

От няколко години тя е гадже на огромния сина на Катя Роуз - Стивън, който задоволява всичките й капризи. Тамара и Катя са неотлъчно, даже мощно си наподобяват чисто образно. Макар през днешния ден миската да живее приказно, в предишното е изживяла една мощна персонална драма. Още като е била на девет години, тя губи татко си. Макар и няколко пъти в изявленията да е споменавала този факт, Тамара не желае да разкрива персоналния си живот и каква е била паричната за тъжния завършек на родителя й. На стилния подиум се изявява от дребна, само че главно в благотворителни ревюта.

Първата й сериозна изява е на състезанието „ Лейди България “ през февруари тази година, на който печели премия.Тамара няма да ни показа на „ Мис Свят “. Конкурсът е завършил преди дни и победителката бе от Индия. „ Представи ни друго момиче, което сега даже е в Китай “, споделя Жени Калканджиева.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР