Пред приятели поп фолк изпълнителката споделяла, че не знае каква

...
Пред приятели поп фолк изпълнителката споделяла, че не знае каква
Коментари Харесай

Тежък Удар На Съдбата! Кали Се Раздели С Третия Си Мъж!

Пред другари поп фолк изпълнителката споделяла, че не знае каква е действителната причина за разпада на третата й сериозна връзка и не може да разбере за какво нещата не са се получили. Кали е безапелационна, че най-малко от нейна страна няма трето човек, само че не може да каже дали нейният обичан не е залитнал по друга жена.

Това не било първото им съществено счепкване. Владимир постоянно си събирал багажа, само че по-късно още веднъж се прибирал. Затова и този път поп фолк изпълнителката не обърнала изключително внимание, тъй като мислела, че той ще се върне, както правел при предходните им скарвания.

Това обаче не се случило и Кали осъзнала с времето, че раздялата им е дефинитивна. Този факт унищожил поп фолк изпълнителката. Певицата останала сама с тримата си синове – Жоро, Марк и Алекс.

Кали не за първи път се разделя с Влади. Преди сватбата на Фики и Гюлджан двамата също бяха разграничени, само че на събитието се появиха дружно. Тогава поп фолк изпълнителката даже се похвали, че Влади й паднал на колене и й подарил пръстен. Но при един от свадите им тя му го върнала.

През пролетта двамата бяха на отмора на Малдивите, очевидно щастливи, че са дружно. Но по-късно нещата в връзките сред тях очевидно са се объркали и двамата са поели в разнообразни направления като са поставили завършек на връзката си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР