Пред посолството на Великобритания в София група български патриоти и

...
Пред посолството на Великобритания в София група български патриоти и
Коментари Харесай

В София се проведе протест „Стига фалшификации! Искаме спазване на международното право!“

Пред посолството на Англия в София група български патриоти и Асоциацията на сирийците в България организираха митинг под надпис „ Стига фалшификации! Искаме съблюдаване на интернационалното право! ".

С флашмоб и спонтанна сцена те демонстрираха по какъв начин могат да се вършат фалшификации пред видеокамера. Хора преоблечени, като „ Белите каски " те разпръснаха брашно, след което алармираха за химическа офанзива и демонстративно измиха ръцете на Тръмп, Мей и Макрон.
Поводът за митинга бе ракетният удар, който Съединени американски щати, Англия и Франция нанесоха върху Сирия в несъгласие на устава на Организация на обединените нации, като се оправдаха с явно режисирано видео, показващо следствията от мнима химическа офанзива в сирийския град Дума. По думите на протестиращите, към този момент има задоволително доказателства за това, че направеното от псевдо филантропичната организация „ Белите каски " видео е режисура, а жертвите се оказаха живи и здрави, като даже описаха по какъв начин са били въвлечени в сюжета на поддръжниците на терористите.

Протестиращите издигнаха лозунги: „ Белите каски - марионетки на терористите и американските милитаристи! ", „ Фалшификации и провокации - недомислени принадлежности на Съединени американски щати ", „ Долу ръцете от свободна и самостоятелна Сирия! ", „ Тръмп и Мей - палачи ", „ Настояваме за съблюдаване на устава на Организация на обединените нации! ".

По думите на протестиращите, през днешния ден Сирия е жертва на имитация, само че на следващия ден този метод може да бъде употребен против всяка една страна.

Опасната игра, която водят Съединени американски щати и Англия може да докара до Трета международна война, която ще засегне и България. Събралите се пред посолството на Англия в София упорстват за съблюдаване на интернационалното право.
Те обясниха наличието си пред английското посолство с това, че създателят на „ Белите каски " е Джеймс льо Мезюрие, който е някогашен английски боен шпионин, тясно обвързван с „ BlackWater academy ". Същевременно държавното управление на Англия публично финансира „ Белите каски ", които оперират единствено на територията на терористите и могат да бъдат видени на видеоклипове дружно с екстремистите от „ Джебхат ан-Нусра " в това число с оръжие в ръце.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР