пред Политически некоректно е поредната крачка към заместването на ГЕРБ

...
пред Политически некоректно е поредната крачка към заместването на ГЕРБ
Коментари Харесай

Волгин се самопохвали за интервюто си със Слави Трифонов

пред " Политически неточно " е следващата крачка към заместването на ГЕРБ в политическото пространство. Това счита водещият на изявлението Петър Волгин - публицист с очевидно изразен краен ляв политически уклон.
Според него, Трифонов не е сюрпризиран от триумфа на " ИТН " (ИТН), а той и хората в партията доста добре знаят какво желаят и те се явяват на избори, с цел да завоюват. Волгин счита, че Слави Трифонов не би трябвало да става министър председател, той може да бъде лице на групировката, само че ролята на министър-председател ще наруши ореола му. Журналистът има вяра и, че всеки може да се занимава с политика, като няма огромно значение какво си приключил, а е нужно да имаш нюх за политика, образец за това е и министър председателят Бойко Борисов.
 Волгин предвижда: При нови избори партията на Слави ще е първа политическа мощ Волгин предвижда: При нови избори партията на Слави ще е първа политическа мощ
" Най-честният вид при по този начин основаното парламентарно посланичество е да има предварителни избори. Всичко останало - някаква изнасил...
" ИТН " към този момент е победил ГЕРБ, те ще завоюват изборите, в случай че убедят съперниците на ГЕРБ, че те се действителната опция ", сподели Волгин пред " Неделята на NOVA ".
Волгин предвижда " съществена борба " сред Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия, само че и счита, че може Българска социалистическа партия да отиде на четвърто място. Това не значи, че Корнелия Нинова може да загуби поста си, само че реакции към нея ще има, съгласно Волгин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР