Пред погледна на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков ЦСКА

...
Пред погледна на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков ЦСКА
Коментари Харесай

Левски - ЦСКА 1948 излъга Левски с фамозен гол, сянката на кризата надвисна над сините

Пред погледна на мажоритарния притежател на " Левски ” Наско Сираков ЦСКА 1948 стигна до исторически първи дубъл над " сините ”. Тимът, играещ в Бистрица, победи за повторно през сезона отбора на Николай Костов с 1:0.

Единственият гол вкара Педриньо в 59-ата мин, който не остави никакви шансове на Пламен Андреев с отдалечен удар. В първия мач от акцията пък ЦСКА 1948 стигна до триумфа 2:1 на " Герена ”.

Сираков бе заел място по трибуните на стадиона в Бистрица, дружно с изпълнителния шеф на клуба Даниел Боримиров, само че и това не оказа помощ на " сините ”. На 2 пъти пък гредата избави домакините. Удари на Марин Петков срещнаха рамката на вратата на Даниел Наумов - по веднъж и в двете полувремена.

Както и в мача на " Герена ” през лятото, " сините ” имаха тотално превъзходство, само че си пролича неналичието на контузения Уелтън, а също и на характерен централен нападател.

В края срещата пък юношата на " Левски ” Антонио Вутов бе изпъден с пряк червен картон за жестоко влизане с бутоните в тялото на стража на " Левски ” Пламен Андреев. Въпреки че имаха числено предимство, играчите на Костов обаче по този начин и не стигнаха до чисто голово състояние.

" Сините ” пък ще бъдат без триумф надалеч от вкъщи най-малко 2 месеца. За последно " Левски ” завоюва като посетител в края на септември, когато победиха 2:0 " Славия ” в " Овча купел ”. Следващият мач на столичани отвън София е чак на 27 ноември, когато играят с " Локо ” (Сф) в " Надежда ”.

След загубата от ЦСКА 1948 се затвърди наклонността, че дойдат ли октомври и ноември " Левски ” изпада в тотална рецесия. И през тази, и през предходната година, тъкмо в разгара на сезона, фантазиите за купа на " сините ” привършват. В последните си 6 мача " сините ” имат единствено 1 триумф - над " Черно море ”. Загубите са 3, а равенствата - 2.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР