Пред погледа на повече от хиляда фенове на Левски се

...
Пред погледа на повече от хиляда фенове на Левски се
Коментари Харесай

Феновете на Левски се боксираха срещу агресията

Пред погледа на повече от хиляда почитатели на Левски се организира шестата поредна боксова церемония вечер, проведена от Национален клуб на последователите на Левски с партньорството на БФБ. Сред формалните посетители на събитието бяха Стилиян Георгиев, Даниел Илиев, изпълнителния шеф на Левски – Красимир Иванов и други Водещ на програмата беше Ивайло Иванов-Играта.

Левскарите останаха правилни на себе си и сътвориха атмосфера като на футболен мач, както за почитателите, по този начин и за бойците, които усетиха този адреналин на кръга. По време на церемония вечерта се организираха общо 20 аматьорски и 2 професионални боксови мача. Срещите бяха в разнообразни категории, като присъединяване взеха 2-ма боксьори от почитател клуб Лацио, които бяха специфични посетители. С общи песни и викания, братските връзки сред двете агитки още веднъж се затвърдиха.

Вечерта приключи с женски мач сред Борислава Горанова и Лидия Симова. Победата от дуела сграбчи Борислава Горанова.

Организаторите дефинираха събитието като доста сполучливо. Те са уверени, че сходни начинания ще подкрепят намаляването на експанзията по време на спортни събития и ще привлекат от ден на ден младежи в спортните зали и игрища.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР