Пред Пирогов, пред Александровска болница, пред болница Света Екатерина има

...
Пред Пирогов, пред Александровска болница, пред болница Света Екатерина има
Коментари Харесай

Ето пред кои болници в София може да си направиш антигенен тест безплатно - в мобилен пункт

Пред " Пирогов ", пред Александровска болница, пред болница " Света Екатерина " има към този момент мобилни пунктове и там може да се вършат антигенни проби – гратис. Това сподели здравният министър проф. Костадин Ангелов.
Препоръчвам жителите да не вършат проби, в случай че нямат признаци. Ако няма признаци, в огромен брой случаи тестванията са негативни. Освен това, отиването за тест е рисково заради скупчването на хора на съответното място, сподели още Ангелов.
На въпрос ще има ли задоволително хора да обслужват мобилните пунктове, отговорът беше, че „ търсим спомагателни финансови механизми, с цел да оценим по достолепие техния труд “.
 От 6 ноември би трябвало да има мобилни пунктове за тестване за COVID-19 пред лечебните заведения От 6 ноември би трябвало да има мобилни пунктове за тестване за COVID-19 пред лечебните заведения
От 6 ноември, 13:00 часа, би трябвало да има мобилни пунктове за тестване за COVID-19 пред лечебните заведения. Това съобщи шефът на болница " Свет...
В София няма проблем с леглата, няма проблем и с колите за спешна помощ, добави здравният министър. За през вчерашния ден има над 530 повиквания, съобщи Ангелов, само че и сподели, че към 40% от сигналите са забавени.
Същевременно Ангелов съобщи, че има проблем в връзката, като уточни, че всеки, който се смята за незабавен, може да пристигна и със личен превоз в лечебно заведение, само че най-важното е да носи маска.
За РЗИ София здравният министър сподели, че виновен е доктор Маева, а не - той е единствено краткотрайно там. Ангелов сподели и, че чака електронното направление да проработи от идната седмица - това, с което може да отиваш на безвъзмезден PCR тест.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР