Пред Паметника на Незнайния воин в центъра на София се

...
Пред Паметника на Незнайния воин в центъра на София се
Коментари Харесай

Проведе се военен ритуал по издигане на националното знаме в София

Пред Паметника на Незнайния боец в центъра на София се състоя формалната гала по издигане на българското знаме.

Министър-председателят акад. отдаде почит пред паметта на починалите за свободата на България.

В тържествените прояви в столицата вземат участие вицеприемерът и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, кметът на София, заместник-министърът на защитата Станимир Георгиев и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, министърът на културата, министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов, министърът на енергетиката, Огнян Герджиков  Огнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български правист и политик, длъжностен министър председател, ръководител на 39-то, Симеон Сакскобургготски  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар Борис ІІІ и Царица, народни представители, посланици и жители.

При осъществяването на националния химн от Гвардейския внушителен духов оркестър беше създаден салют от двайсет артилерийски залпа. В церемонията участваха представителни формирования на Националната гвардейска част.

Трибагреникът бе повдигнат под звуците на химна на Република България.

По-късно през днешния ден се очаква тържествена промяна на почетния гвардейски часовой пред постройката на президентската институция, а от 18:30 ч. на площад „ Народно заседание “ ще се състои тържествена инспекция (заря).

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР