Пред очите на Снежана младото момиче се строполило на земята

...
Пред очите на Снежана младото момиче се строполило на земята
Коментари Харесай

Майката на Керана от Капките заслужава най-голямото признание, тя спаси живота на ударено от мълния момиче в Приморско

Пред очите на Снежана младото момиче се строполило на земята в безпомощно положение, а приятелят ѝ изпада в мощен потрес

Снежана Йорданова – майката на Керана от „ Като две капки вода “, се оказа не по-малко забавна и смела жена от артистичната певица.  Вчера Керана, която е известна още и с групата си " Керана и космонавтите ", остана втора в оспорвания край на риалити формата, само че сигурно е първа в сърцата на доста от феновете.

Нейната майка обаче също заслужава огромно самопризнание. Именно Снежана Йорданова е героинята, която на 16 август предходната година избави младо момиче, откакто гръмотевица порази трима души в Приморско.

18-годишната Теодора тогава пострада доста тежко. Тя бе избавена по знамение поради бързата реакция на Снежана Йорданова – майката на Керана, чието същинско име е Юлия Йорданова.



След като става директен очевидец на шокиращата обстановка, Снежана изскача от хотела в непосредствена непосредственост и стартира да прави сърдечен масаж на Теодора, с което избавя живота ѝ и ѝ оказва помощ да дочака жива колата за спешна помощ.



Пред очите на Снежана младото момиче се строполило на земята в безпомощно положение, а приятелят ѝ изпада в мощен потрес и също е потърпевш от удара на мълнията.

 „ Видях, че тя към момента е топла, има някаква сърдечна активност, само че пръстите на ръцете ѝ посиняваха. Вероятно за малко е спряла да диша. Започнах сърдечен масаж и накарах приятеля ѝ да я обдишва. Така ѝ дадохме първа помощ досега, в който на място дойде колата за спешна помощ “, споделя майката на Керана.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР