Пред общи познати на бившото семейство той се заканил, че

...
Пред общи познати на бившото семейство той се заканил, че
Коментари Харесай

Драмата В Живота На Певицата Лияна Е Огромна! Вижте Каква Цена Плаща За Връзката Си Със Страховития Махмуд!

Пред общи познати на някогашното семейство той се заканил, че в случай че Лияна подписа втори брак, той ще отвлече щерка им Дениз. Той не желал неговото момиче да има втори татко.

Това предиздвикало Лияна да се свие, с цел да не мине повторно под венчило. В момента нежната фолкаджийка е бясно влйбена в приятеля си Цецо.

Той е приключил финанси в Лондон и има бизнес в областта на ресторантьорството. Богаташът има верига от наргиле питейни заведения в столицата, извънредно известни измежду младежите.

Двамата с певицата Лияна се срещат след предаването „ Мармалад ” по Би Ти Ви. Това се случи предходната година. Лияна участваше в него, а Цецо го гледал инцидентно.

Поп фолк дивата тотално занемари кариерата си на певица и до неотдавна криеше гаджето си. Преди години тя се трансформира в най-мразената жена в България, тъй като забърса Благо Георгиев.

По това време жена му Христина бе бременна с второто им дете, а Лияна не спря да обикаля медиите, с цел да споделя какъв брой доста се обичат. След това обаче шавливият футболист я заряза и още веднъж се върна при жена си.

Тогава Лияна откри разтуха в прегръдките на мафиота Махмуд, който от години живее в турция, тъй като не може да припари у нас.

Фолкаджийката даже се сгоди за него. Но в последна сметка се отхвърли от женитба, тъй като трябваше да живее в южната ни съседка, а фамилията на бащата на щерка й било доста консервативно, написа разкрития.ком.

След като влезе във Вип Брадър 2013 още веднъж забърса заплашителен скандал. Тя си падна по боксьора Тервел Пулев, без да знае, че е фамилен и има малко дете.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР