Пред ново изпитание е изправена Джулиана Гани. След дългия и

...
Пред ново изпитание е изправена Джулиана Гани. След дългия и
Коментари Харесай

Бебето На Джулиана Гани Може Да Носи Името На Бившия Й

Пред ново тестване е изправена Джулиана Гани. След дългия и непосилен бракоразвод с някогашния си мъж, в този момент тя би трябвало да потвърждава кой е татко на детето й.

Според Семейния кодекс триста дни след развода бебето на води на някогашния брачен партньор, при изискване, че майката не е сключила нов брак, написа HotNews. Засега Джулката не е оповестила, че е подписала повторно и по тази причина с цялостно право първият й мъж може да претендира, че е татко на детето.

Според член 61, алинея 1: “Съпругът на майката се счита за татко на детето, родено по време на брака или преди приключването на триста дни от неговото прекратяване”. Според идната алинея 2, “ако детето е родено преди да са изтекли триста дни от прекратяването на брака, само че откакто майката е встъпила в нов брак, за татко на детето се счита брачният партньор на майката от новия брак”.

Гани се разведе след дълъг развой едвам тази година, а към този момент е бременна в седмия месец, тъй че 300 дни, както изисква законът не са изтекли. Остава да забележим дали тя ще подпише скоростно с Илиян Найденов, а съгласно обява в инстаграм двамата очевидно чакат момче, тъй като бъдещата майка е облечена в синьо.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР