Пред Нова телевизия за първи път проговори Велислав Алекиев -

...
Пред Нова телевизия за първи път проговори Велислав Алекиев -
Коментари Харесай

Бащата на пребитото дете: Не съм знаел, че с майка му живеят при този мъж. Искам максимална присъда

Пред " Нова телевизия " за първи път проговори Велислав Алекиев - бащата на пребитото в Пловдив дете. За зверството са арестувани майката и мъжа, при който тя и детето са живеели.

" Малкият все още се възвръща добре и съгласно последната информация, която получих през последната седмица от директорката на дома, в който е настанен. Контактът е редуциран до най-малко, до момента в който не се извършат избрани процедури, за които обществени грижи знаят повече. След 6 месеца следва интервенция, която в действителност да помогне на дребния да има коса на тези 60 квадратни сантиметра. Но би трябвало да мине време, с цел да се излекува раната изцяло. 60 кв. см няма коса съгласно епикризата. Това е, което докторите са открили по време на интервенцията ", разкри той.

" Лека-полека най-малко душeвността му проличава, че се възвръща, става по-весел, само че в края на краищата го виждах единствено пет дни, по-късно не съм го виждал до през днешния ден. 

От изписването не съм го виждал и сега той е в център за настаняване, не знам къде и тази информация ще я имам, когато обществени грижи преценяват и уведомят дома за настаняване. Не съм допускан до него все още от обществените ", разясни Алекиев.

" По принцип контактът ми с майката е нищожен, само че доколкото знам не се позволяват никакви родственици и хора до него. На мен ми се изяснява, че би трябвало да изчакам да подпиша контракт за оценка на наставнически потенциал и по-късно иска ми се направи график да мога да го виждам. За останалите родственици доколкото знам е просто, тъй като дребният е травмиран и желаят да му спестят контакт с хора, които биха му напомнили нещо отпреди, което персонално аз не виждам за свястно.

Декември бях с него за последно за два дни. Не знаех, че синът ми и майка му живеят в този човек. Искам първо да мине безусловно всичко, което е по следствието и сега, в който се откри това, което всички знаем, се надявам той да си получи това, което както прочетох - 18 години затвор, даже се надявам да са малко по-строги. Искам оптималното за него ", безапелационен е бащата.

" Намерението ми е да взема детето и да го отглеждам в Германия. Напълно имам изискванията за това. Детето беше при мен със брачната половинка ми четири години там. Всичко беше ОК там като прегледи, като детска градина там. Затова не мисля, че имам някакъв проблем. Моята майка също се пенсионира и ще пристигна да ми помогне. Няма да съм самичък. Ще получи детето всичко, от което има потребност - от лекарски грижи, до семейство и средата, която имам там като дом, работа ", обясни още мъжът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР