Пред нас е новата 2020 година - пълна с любов

...
Пред нас е новата 2020 година - пълна с любов
Коментари Харесай

5-те зодии, които ще се оженят през 2020

Пред нас е новата 2020 година - цялостна с обич и романтика, която ще даде доста познанства и дати. И в случай че някои знаци на зодиака ще се радват единствено на сантименталния интервал в живота им, тогава други би трябвало да се приготвят за по-сериозно събитие - те ще имат женитба. Кой от представителите на Зодиака има подобен шанс?
Научете за зодиите , който ще играят на своята персонална женитба, през 2020 година.
5 зодии късметлии, които ще имат женитба през 2020 година Близнаци - Ако представител от тази зодия, има към този момент постоянен сътрудник, с който е минал през доста тествания на ориста, тогава не може да има подозрение, че през 2020 година е времето за женитба. Близнаците ще решат значима стъпка за себе си - ще сключат брак. И това е вярното решение, тъй като сред Близнаци и тяхната сродна душа има освен физическа, само че и духовна непосредственост. Онези, които ще отпразнуват новата 2020 година в статуса на „ не брачни връзки “, ще могат да се поправят още през януари. Те ще се срещнат с забавен човек, с който ще стартират сантиментална връзка. През есента, когато схванат, че са идеални един за различен, ще затвърдят връзките си, посредством брак.
Лъв - През 2019 година този знак е обхванат от работа и финансово благоденствие, тъй че нямаше време да мисли за любовта. С настъпването на годината на Плъха фамилното му състояние ще се промени, също така, в нощта на 31 декември до 1 януари. Новата година ще бъде решаваща - Лъвовете, които към този момент са в връзки, ще предложат на сродна душа ръка и сърце, след което ще намерят освен другар и правилен сателит, само че и любовта на целия си живот. За самотните представители на тази зодия, празникът на Нова година също ще даде късмет да намерят сродна душа. Лъвовете ще блестят, привличайки противоположния пол, измежду представителите, на които ще бъде тяхната орис. Именно с него те ще основат красиво семейство.
Скорпион - Най-накрая тази зодия ще бе подготвен за сериозна стъпка - да сътвори семейство с любовта на живота си. Още напролет Скорпионът, въздържан в възприятията, ще се изповядва на своята сродна душа в любовта. Той предлага брак. Бракът може да се реализира в края на есента. Тържеството ще бъде толкоз пленително, че гостите няма да не помнят детайлностите му дълго време. Тези, които към момента не са намерили половинката си, ще могат да създадат това на сватбата на приятелите си и безусловно няколко месеца след тях. Скорпионите ще се целуват с най-хубавия човек в света на личния си празник на любовта, под виковете на „ Горчиво! ”
Годишен хороскоп за 2020 година
Стрелец - Годината на Плъха за този знак ще бъде време на обич, затова този занимателен и непредсказуем представител на Зодиака ще изненада всички и преди всичко своята сродна душа с ненадейно предложение за женитба в идната година. Колкото и да се е двоумял, Стрелецът ще осъзнае, че неговата сродна душа е била постоянно до него. С автентичност ще предложи ръка и сърце на този, с който имат дългогодишно другарство, а в подмяна ще получи единодушие. Личният живот на Стрелецът, през 2020 година ще се развива доста бързо, само че ще има време да се наслаждения на доста забавни събития.
Риба - Съдбата е непредсказуема и затова красива, тъй че през 2020 година персоналният живот на зодия Риби ще бъде изменчив и цялостен с приятни изненади. И в случай че при започване на годината Риби даже няма да мечтаят за женитба, то през лятото ще мислят за постоянна връзка, която да приключи с брак. Самотните Риби ще намерят същинска обич, а тези, които към този момент са във връзка, ще почувстват втори лъх напразно. Всички тези промени ще доведат до едно - желанието, че обичаният човек ще е постоянно там и най-много законно.
Ако не сте намерили зодията си измежду късметлиите, не се разстройвайте. В последна сметка никой не не разрешава да се спори с астролозите и да основава щастливо семейство, даже да не е в този лист. Освен това 2020 година ще благоприятства за основаването на мощни и дълготрайни съюзи. Основното е да бъдете откровени в възприятията си и да вярвате в най-хубавото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР