Пред министрите той посочи непосредствените задачи, по които трябва да

...
Пред министрите той посочи непосредствените задачи, по които трябва да
Коментари Харесай

Премиерът Денков пред министрите: Никой няма да ни даде 100 дни, действайте

Пред министрите той уточни непосредствените задания, по които би трябвало да се работи - подготовката на бюджета, окомплектоването на министерствата и довършването на управническата стратегия, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

 

„ Моля ви да действате експедитивно и уверено в осъществяването на тези задания, тъй като нямаме време. Никой няма да ни даде 100 дни. В същото време, това не би трябвало да става за сметка на качеството ”, уточни министър-председателят.

 

Денков обърна внимание на изявления в медиите за „ раздадени, предоставени средства в много огромни размери - милиарди левове, без да е задоволително ясно дали са ориентирани оправдано ”.

 

„ Появи се и информация, още веднъж в медиите, за забавени процедури в някои министерства, от които също може да настъпят загуби в огромни размери. Не знам дали тази информация е вярна - би трябвало да се ревизира ”, настоя министър председателят.

 

Денков моли министрите да ревизират какви огромни разноски са били направени в министерствата през последните седмици и месеци и дали има забавени процедури. „ Всяко закъснение може да коства доста скъпо на бюджета на страната ”, предизвести той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР