Пред медици майката на момиченцето, което е на година и

...
Пред медици майката на момиченцето, което е на година и
Коментари Харесай

Ужасяващи Новини От Пирогов! Най-Големият Кошмар! Лекарите Съобщиха, Че Положението Е Тежко!

Пред медици майката на момиченцето, което е на година и три месеца, е споделила, че то е потърпевшо, откакто е било изпуснато на стълбите.

От отдел “Закрила на детето ” в Благоевград ревизират дали детето не е станало жертва на домашно принуждение. Първоначално момиченцето е признато в болничното заведение в Благоевград, откакто служители на реда извикали незабавна помощ след битов скандал сред родителите му, които не живеят дружно.

При прегледа е открито, че детето е с насинявания и отток на лицето. По-късно то е превозено в " Пирогов ". Наш екип се срещна с мъжа, който твърди, че се грижи за бебето, когато майката е на работа. Вчера дребната още веднъж е била при него, а майка ѝ я прибрала следобяд. Момиченцето е единственото дете на 20-годишната жена. Съседи описаха, че не познават татко му. От отдел “Закрила на детето ” в Благоевград споделиха за Българска национална телевизия, че ще бъде осъществена инспекция на средата, в която живее детето. До момента обществените служби не са получавали сигнали за принуждение над него. От пресцентъра на " Пирогов " оповестиха, че момиченцето е с мозъчно разтърсване комоцио и няма директна заплаха за живота му. В момента е контактно и съответно за възрастта си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР