Пред Манчестър Юнайтед предстои поредното драматично лято, тъй като отборът

...
Пред Манчестър Юнайтед предстои поредното драматично лято, тъй като отборът
Коментари Харесай

Юнайтед иска един от най-големите английски таланти през лятото

Пред Манчестър Юнайтед следва следващото трагично лято, защото тимът още веднъж остана надалеч от обичайното си равнище, а чистката сигурно ще е огромна, когато встъпи в служба Ерик загар Хаг или който и да било управител. По-любопитното обаче през днешния ден е, че The Telegraph предвижда сериозна атака за един от най-големите британски гении - Джуд Белингам.

18-годишният плеймейкър на Борусия Дортмунд на процедура към момента е непълнолетен футболист, само че към този момент има 12 мача за националния тим на Англия зад тила си. Гарет Саутгейт побърза да му даде този късмет, тъй като имаше действителен риск той да заиграе за Германия, а през днешния ден се оказва, че този риск се оказа оневинен.

Белингам до този миг през сезона има 6 гола и 13 асистенции, трансформирайки се в един от най-ефективните младоци в Европа, а с това редом и то всекидневно пораства и цената му. В този съответен миг Transfermarkt го прави оценка на €75 млн.

Манчестър Юнайтед по всяка възможност ще се раздели с Фред и Пол Погба, а това значи, че ще се отвори голямо място в центъра на терена. Джуд Белингам безспорно би го запълнил прелестно, само че е под въпрос дали би се примирил с актуалното състояние в клуба.

Нашата оценка е, че сходен трансфер не е доста евентуален, тъй като пред младока има много по-подходящи варианти, в случай че реши въобще да си тръгне толкоз бързо от Борусия./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР